FOTBAL  »  Superliga  »  ANGLIA / ARSENAL - MANCHESTER CITY 1-0

A cedat!

Articol de GSP - Publicat duminica, 26 august 2007 00:00

Chiar si cu baiatul lui Schmeichel un erou in poarta, Man. City a pierdut primul meci din acest campionat

Trupa de mercenari a lui Eriksson, cu 17 nationalitati diferite in lot, n-a mai rezistat si in fata lui Arsenal. Pina ieri, nu pierduse nici un punct in primele 3 etape si nici nu primise vreun gol. Pe "Emirates" a cedat.
Desi Kasper Schmeichel, care e copia la indigo a tatalui sau, fantasticul danez al lui Man. United in anii '90, a facut minuni in poarta. Blondul scandinav i-a innebunit pe "tunari" cu paradele lui. A blocat inclusiv un penalty, intuind ca Van Persie va trage pe centru si respingind cu piciorul. Dar, in minutul 80, Fabregas a sutat nimicitor, sub transversala, si Schmeichel a scos mingea din plasa.

In ultimele secunde, Kasper a urcat in atac la un corner, sperind sa poata el egala, exact ca Peter Schmeichel, pe vremuri. A fost aproape. Puternica sa lovitura de cap a fost insa parata de Almunia. Ar fi fost prea frumos sa si marcheze.

Ghinioanele se tin lant
Nu era suficient pentru Arsene Wenger ca Gallas era deja accidentat. La incalzire, managerul lui Arsenal a pierdut un alt fundas central, pe elvetianul Senderos, care a suferit o recidiva la leziunea de la glezna. A fost obligat sa-l retraga pe mijlocasul Gilberto Silva in defensiva. Dar ghinionul s-a tinut lant de "Emirates". Dupa un sfert de ora, Sagna s-a ciocnit cu un coechipier, Flamini, si s-a accidentat la spate, fiind inlocuit in minutul 19.

SUNDERLAND - LIVERPOOL 0-2
Primele goluri
Premiera pentru Sissoko la Liverpool, dupa 75 de meciuri. Ieri, Momo a deschis scorul cu un sut la firul ierbii. Iar Voronin a reusit si el primul gol in Premier League, ucraineanul avind si o pasa decisiva. Oaspetii au invins cu 2-0, insa au ramas fara Hyypia, schimbat in minutul 15 dupa ce Murphy i-a spart nasul cu cotul, si fara Carragher, victima unui bodycheck al propriului portar, Reina.

CHELSEA - PORTSMOUTH 1-0

Albastrii lideri
Dupa 4 runde, Chelsea e numarul 1. Chiar daca a cistigat 3 meciuri la limita, 3-2 cu Birmingham, 2-1 la Reading si, acum, 1-0 cu Portsmouth. Nelipsitul Lampard a inscris iarasi (a 4-a partida la rind cu gol pentru Frank, inclusiv amicalul Angliei cu Germania) , dupa o pasa cu calciiul a lui Drogba, si Mourinho l-a folosit din minutul 75 si pe Belletti. In ultimele secunde, albastrii au scapat ca prin urechile acului: Ashley Cole a respins de pe linie mingea lui Hreidarsson.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează