FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A cîştigat Cupa Campionilor cu Steaua, iar acum critică situaţia de la club: "E o lipsă de inteligenţă"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 13 ianuarie 2015 13:29

Steaua a pierdut dreptul de a folosi emblema, numele şi culorile, iar Ladislau Boloni critică situaţia existentă acum la club.

"Este o lipsă de inteligenţă din partea Armatei, dar şi din partea celor care iau decizii la Steaua. Armata vrea echipa de fotbal pentru ce a făcut în trecut şi pentru că îi lasă să folosească baza sportivă şi înţeleg asta. Dar înţeleg şi de ce patronul echipei nu vrea să dea bani.

Problema e că cele două parţi nu înţeleg că Steaua nu e a lor, că nu e o jucărie. Steaua nu este o proprietate privată, ci una naţională. Echipa asta a dat momente importante în istoria României şi momente de mîndrie şi nu putem să ne batem joc de ea", a spus Boloni la DolceSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
ewwe
ewwe  •  13 Ianuarie 2015, 21:12

nu sunt nici stelist, nici dinamovist ,nici rapidist.........dar Steaua e un nume in lume si e pacat de ce se intampla .....ce fel de fotbal va fi in Romania :Steaua care nu este Steaua,Craiova care nu este Craiova,Rapid ajuns la nivel de divizie judeteana ,Dinamo in prag de faliment....Timisoara ,Corvinul,Progresul-desfiintate si lista e deschisa!!

solomon_i
solomon_i  •  13 Ianuarie 2015, 13:14

Poate ati vrut sa scrieti...ca Steaua NU e a lor...

inexistentus
inexistentus  •  13 Ianuarie 2015, 12:55

Trebuie ajuns la prim ministru. Se duce pe rapa imaginea fotbalului romanesc.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează