FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

VIDEO A dat CFR Cluj lovitura? Portretul noului transfer al campioanei: „E letal! O afacere foarte bună”

Gabriel Debeljuh (în alb) a semnat cu CFR Cluj
Gabriel Debeljuh (în alb) a semnat cu CFR Cluj

Articol de - Publicat luni, 17 august 2020 11:17 / Actualizat luni, 17 august 2020 13:36

CFR Cluj a bătut palma cu Gabriel Debeljuh, atacantul celor de la Hermannstadt, mutarea fiind anunțată în exclusivitate de Gazeta Sporturilor

Vârful croat a semnat un contract valabil pentru următoarele trei sezoane și merge la campioana României să întărească un post slăbit de plecările lui George Țucudean și Lacina Traore. Tehnicianul Eugen Neagoe l-a antrenat pe Debeljuh la Hermannstadt și, în direct la GSP Live, i-a făcut o caracterizare deosebită atacantului de 23 de ani. 

Au făcut un transfer foarte bun, bravo lor! Este unul dintre cei mai buni atacanți din campionatul nostru. A fost adus în România de Răzvan Zamfir (n.r - fost conducător la Hermannstadt) și la început nu spunea foarte multe, venea din ligile inferioare din Italia. 

În campionatul nostru, a demonstrat că este un jucător foarte valoros și o să vedeți că așa va fi. Am lucrat cu el trei luni de zile și îl știu foarte bine. E un jucător serios, profesionist, foarte tânăr. Sunt convins că cei de la CFR au făcut o afacere foarte bună. Este un jucător letal în fața porții”, a spus Eugen Neagoe, la GSP Live.

Înainte de aventura de la Hermannstadt, Debeljuh a mai evoluat la seniori pentru Piacenza, Mantova și Este, echipe din Italia. În tricoul lui Hermannstadt, unde a ajuns în 2019, Debeljuh a evoluat în 32 de partide, reușind să înscrie 13 goluri. Croatul a fost golgeterul sibienilor din sezonul trecut.

700.000 de euroeste cota de piață a lui Debeljuh, potrivit Transfermarkt

VIDEO Match preview Academica Clinceni - CFR Cluj

Alte știri despre CFR Cluj: 

EXCLUSIV Prima mutare a verii la CFR Cluj! Campioana a transferat cel mai râvnit atacant al campionatului

VIDEO + FOTO CFR Cluj, ce lovitură! Contract semnat cu Nike înainte de noul sezon: cum arată echipamentele campioanei

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
gazistu
gazistu  •  17 August 2020, 19:06

el so dus la mai bine...de la fcH la CFR, ca club si ca salar, desigur, nu stiu daca e bun transferul si pt partea cealalta ...deocamdata stim sigur 3 ani ia salar bunicel de la C?FR, cat va juca, ....vedem :)))

luker
luker  •  17 August 2020, 16:17

Sa nu fie letal pentru Neagoe. Unde ii tot gasiti pe habarnistii astia sa faceti emisiuni cu ei.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  17 August 2020, 15:36

E genul lui Puscas tranvaiul 34 antrenorii ca Petrescu vor tancuri nu talente !

Vezi toate comentariile (6)
Comentează