FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

A decis campioana Ligii 1, apoi mama sa l-a sfătuit să nu semneze noul contract: "Nu ne-am înțeles"

Articol de GSP - Publicat luni, 07 august 2017 18:20

Gabi Iancu (23 de ani) a transformat penalty-ul din ultima etapă a sezonului trecut care a dus titlul la Viitorul, iar apoi a rămas liber de contract după despărțirea de trupa lui Hagi.

Mijlocașul de 23 de ani a fost căutat de ciprioții de la Paphos, echipă nou-promovată, însă cele două părți n-au ajuns la o înțelegere, deși la telefon totul părea în regulă. Jucătorul a întâmpinat probleme în momentul când a negociat cu ciprioții față-n față, pentru că aceștia nu-i mai ofereau salariul pe care i-l promisese la telefon.

"Am avut o ofertă frumoasă din Cipru. Am mers să negociez acolo, dar nu ne-am mai înțeles față de discuțiile inițiale. M-am consultat cu familia, iar mama m-a sfătuit să nu merg în Cipru, la o echipă nou-promovată", a declarat Gabi Iancu pentru Fanatik.

5 goluri
în 24 de partide în Liga 1 a reușit Iancu pentru Viitorul în sezonul trecut

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează