FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A dormit opt ore pe teren, dar MM se laudă: ”Eu l-am adus, l-am văzut înaintea tuturor!”

Leandro Tatu n-a mai făcut nimic important pentru Steaua de la meciul cu AEK Larnaca, 3-1 pe Naţional Arena
Leandro Tatu n-a mai făcut nimic important pentru Steaua de la meciul cu AEK Larnaca, 3-1 pe Naţional Arena

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2012 00:00 / Actualizat marti, 20 martie 2012 13:34

Tatu a ”împlinit” 485 de minute în meciurile oficiale fără gol sau pasă decisivă. Practic, el n-a mai făcut nimic important de la meciul cu AEK Larnaca, 3-1 pe Naţional Arena. Atunci a pasat la unul dintre goluri


Leandro Tatu e OZN-ul Stelei. "Fără el nu se poate juca" e părerea lui Becali. "Eu l-am adus, l-am văzut cînd încă nu-l ştia nimeni", îşi arogă merite Mihai Stoica. "MM, hai, mă, c-am glumit! Eu zic aşa de el doar ca să nu te mai atace ăştia!", a continuat Gigi să se amuze pe seama fostului său angajat. Care e realitatea despre Tatu? Brazilianul semnat gratis astă-vară a debutat promiţător la Steaua, dar cifrele nu demonstrează de ce el mai face parte din echipă.

Ultima realizare datează din meciul cu AEK Larnaca, o pasă decisivă la una dintre reuşitele roş-albaştrilor, care au învins cu 3-1 şi au mers în primăvara Europa League. Dar de la acel joc, Tatu a petrecut pe teren 485 de minute. Adică 8 ore şi un pic. Timp în care n-a mai făcut nimic important! N-a marcat, n-a dat vreo pasă de gol. Ilie Stan se teme să-l scoată din echipă. Becali i-a transmis o provocare-capcană: "Ia joacă fără Tatu, să vedem cum e! Da' eu nu cred că ne descurcăm".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
biancorossi
biancorossi  •  20 Martie 2012, 23:32

tatu e petarda totala.

gabi_stelist
gabi_stelist  •  20 Martie 2012, 19:09

A facut MM ceva ptr STEAUA i-a adus pe TATU si OCHIROSII !!!

mm_mm904
mm_mm904  •  20 Martie 2012, 17:24
Postat de chino pe 20 Martie 2012, 15:40

Ba oameni buni voi nu aveti treaba cu fotbalul nici ziaristi nici copii astia de pe forum ! Pai TATU nu e jucator de gol mai Amatorilor e jucator care combina se demarca face spatii ,presing ...etc ! Daca nu stiti mai bine sa taceti din gura , daca il scoate pe tatu o sa fie greu sa dam Gol !!Mor cand vad asa prosti ! Plus ca nu pot sa cred ca spuneti asta ! Sunt curios daca Andrei Vochin e de aceasi parere !

E jucator de combinatie tatu? pai si cand se apuca de combinatii? ca pe teren sigur nu le face!! TATU nu stie sa intre in combinatii cu coechipieri, nu stie sa dea gol, nu stie sa dea drumul la minge, etc.!!! asta e jucator de divizia B!!! inscrie doar din intamplare.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează