FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

A doua victorie consecutivă în deplasare şi Miriuţă îi laudă pe jucători » Principalul remarcat: "Merită"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 aprilie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 aprilie 2014 21:02

Vasile Miriuţă a fost extrem de fericit la finalul partidei cîştigate de CFR Cluj în faţa Oţelului pe terenul gălăţenilor. Ardelenii au rămas pe locul 7, dar s-au apropiat la 7 puncte de FC Vaslui, ocupanta ultimului loc care asigură prezenţa în Europa League.

Tehnicianul clujenilor i-a felicitat pe jucătorii săi şi a ţinut să-l laude pe Rui Pedro, marcatorul golului şi cel care a declarat că va pleca de la echipă la finalul sezonului:

"Băieţii au înţeles exact ce trebuie să joace. Am făcut un meci bun astăzi şi am meritat victoria. Toată stima pentru ei.

Mi-aş dori să rămînă la echipă toţi jucătorii buni. Rui a zis c[ şi-ar dori să plece, dar eu îl felicit pentru atitudine, merită toate laudele. Se antrenează exemplar la fiecare antrenament al echipei şi a meritat să înscrie acest gol.

Eu mereu m-am gîndit la Europa League, nu ştiu dacă acum mai sînt şanse. Le voi da un pahar de vin băieţilor pentru acest succes", a explicat Miriuţă la Digi.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
celceeste
celceeste  •  14 Aprilie 2014, 04:47

s-a trezit si miriuta asta cand se termina campionatul. oricum, cu otelul nu se pune! fie ploaie, fie vant, in fata cfr-lui, otelu' mereu e la pamant

haideusicfr
haideusicfr  •  13 Aprilie 2014, 21:46

Rui Pedro este un adevarat profesionist (din vechea echipa) si care a facut spectacol in Ch League.Bravo lui ,bravo lui Tade ,Deac ,Cadu ,Camora si intregii echipe !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează