FOTBAL  »  Superliga  »  COVID-19

VIDEO A explodat numărul cazurilor de infectați cu COVID-19 » Ionuț Stroe despre întreruperea competițiilor: „Nu excludem asta”

Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului, a dezvăluit că nu-i exclus ca toate competițiile să fie oprite din nou
Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului, a dezvăluit că nu-i exclus ca toate competițiile să fie oprite din nou

Articol de , - Publicat miercuri, 08 iulie 2020 15:26 / Actualizat miercuri, 08 iulie 2020 15:27

Numărul cazurilor de persoane depistate pozitiv la coronavirus a explodat în ultimele zile în România. Doar astăzi sunt 555 cazuri noi, cel mai mare număr de la startul pandemiei. Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului, a dezvăluit că nu-i exclus ca toate competițiile să fie oprite din nou, cum s-a întâmplat în luna martie, dacă numărul persoanelor infectate cu virusul COVID–19 va crește în continuare.

„N-aș fixa un prag la care să oprim din nou toate competițiile. Pentru că în momentul de față nu vorbim despre această perspectivă. Dar este posibil, Doamne Ferește de așa ceva. Să ne ferească Dumnezeu de valul al doilea. Pentru că știm ce avem de făcut în aceste condiții. Misiunea de a proteja sănătatea publică este mult mai importantă decât orice altă competiție. Știți bine că în momentul în care s-a oprit, s-a oprit tot. 

Și nu doar în România. S-au anulat Campionatul European, Jocurile Olimpice, Euro 2020. Doamne Ferește! Sper să nu ajungem în situația asta din nou. Nimeni nu-și dorește să ajungem în situația expusă de dumneavoastră, dar nu excludem acest lucru", a zis Stroe într-o conferință de presă.

Ultimele cifre oficiale:

  • 555 noi cazuri de îmbolnăvire au fost depistate în ultimele 24 de ore, după 13.147 de teste. Cel mai mare număr anterior de bolnavi descoperiți într-o singură zi fusese 523, acum aproape trei luni, pe 11 aprilie
  • Numărul deceselor a ajuns la 1.817 de persoane;
  • La ATI, în acest moment, sunt internați 237 de pacienți. - Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 796.484 de teste.

VIDEO Match preview FCSB - Dinamo: totul despre derby-ul din Cupa României

Citește mai multe știri de actualitate:

Veste excelentă pentru Gaz Metan Mediaș! Clubul a ieșit oficial din insolvență: „Mi-am câștigat în sfârșit libertatea! Off, Doamne!”

Analiza campionatelor afectate de pandemie: Liga 1 șochează Europa!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
2674698209236806
Zoltan Pop  •  08 Iulie 2020, 18:14

Cind CFR ul a fost pe unul ..competitia trebuia continuat neaparat ..acu ca PSDCraiolguta a ajuns pe locul unu cu ajutorul sistemului si arbitrajelor favorabile hai gata oprim si declaram oltenii campioni ..asa e Stroe ..marele suporter al echipei infiintata illegal!!???

1621414144804093
George Dobrescu  •  08 Iulie 2020, 17:54

Apocaliptic si demential _ 555 ? Prea multa sau lipsa totala de imaginatie Zi de zi santem supuși unui bombardament mediatic Tv .radio minut de minut COVID STIRI DEMENTIALE întrebarea este ; Cat încasează posturile tv si radio de pe urma campaniei Purtați masca ?

hells_angels_buc
hells_angels_buc  •  08 Iulie 2020, 16:51

cum bah sa nu creasca cazurile '' de bacterie '', voi luati lumea *** !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează