FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

A fi sau a nu fi » Zile decisive pentru o importantă echipă din prima ligă

Articol de GSP - Publicat joi, 10 noiembrie 2016 19:47

CSM Politehnica Iași trece printr-o situație financiară fără precedent. În urmă cu o săptămână, primarul municipiului Iași a precizat că va debloca finanțarea echipei doar în situația în care jucătorii vor renunța la 30 de procente din salariile existente

 "Cred că ar fi bine să fim ascultaţi şi noi. Am situaţia clubului, cifre exacte, vreau să i le prezint domnului primar, dacă va avea timp să ne primească. Am discutat cu dânsul înainte de meciul de la Mediaş, rămăsese să ne vedem în această săptămână. Fotbaliştii nu acceptă tăierile de salarii, unii au renunţat în vară la contracte mai avantajoase pentru a juca la Iaşi. Ne facem calcule, renunţăm la unii jucători, aducem alţii, cu salarii mai mici, ne batem să rămânem acolo unde mulţi de prin zonă nu ne doresc", a declarat seara trecută președintele clubului ieșean, Florin Prunea, citat de ziuaruldeiasi.ro.

CSM Politehnica Iași se află pe poziția a 12-a a clasamentului Ligii 1, acumulând doar 12 puncte în cele 15 partide disputate.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (2)
para.para
para.para  •  11 Noiembrie 2016, 09:21

Cand am vazut poza am crezut ca e vorba de echipa tabloidului.

haideusicfr
haideusicfr  •  10 Noiembrie 2016, 22:34

Primaria nu are dreptul sa cheltuiasca bani cu fotbalul. Aduna bani de la toata lumea amatori sau nu de fotbal si-i cheltuie cum vrea. Vin alegerile ca altfel nu inteleg.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează