FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

A fost la un pas să fie demis, dar și-a salvat in-extremis postul: "Sunt supărat pe jucători. Acum au demonstrat că pot?"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 13 august 2018 16:01

Ionuț Badea rămâne pe banca ilfovenilor după ce Chiajna a câștigat primul meci în primele patru etape, 2-0 cu Hermannstadt, dar antrenorul stă cu sabia deasupra capului. 

Dezamăgiți de startul slab de campionat, oficialii de la Concordia erau deciși să-l schimbe pe Ionuț Badea în cazul în care echipa nu reușea să se impună în fața nou-promovatei de la Sibiu.

Dar Batin și Panait au adus liniștea la Chiajna pentru cel puțin o săptămână și s-au impus 2-0 în fața lui Hermannstadt. "Nu suntem deloc mulțumiți, pentru că ne-am dorit să avem mai multă posesie, să nu stăm să alergăm după adversar. E un început greu, dar sper să ajungem și la jocul pe care ni-l dorim. Aveam nevoie mare de această victorie pentru moralul nostru", a spus fundașul Dan Panait.

La rândul său, Badea simte pericolul, dar e încrezător că jocul echipei se va îmbunătăți în cel mai scurt timp. "Rezultatul mă bucură foarte mult pentru că am avut atâtea probleme pe teren propriu. Nu mă tem de nimic. Jucătorii trebuie să înțeleagă că suntem împreună și jucăm împreună indiferent de situație. Nu poate să le stea nimeni în față!

Personal, eu sunt supărat pe jucători. Acum au demonstrat că pot, da? Și în alte momente au arătat contrariul... Rămâne doar o victorie, atât. În cantonament am avut un plan și le-am spus că trebuie să plecăm ca din pușcă, să nu știe nimeni cine i-a lovit pe adversari. Nu ne-a ieșit deloc, asta e", a comentat tehnicianul Chiajnei.

2 victorii
au bifat cei de la Chiajna în ultimele nouă jocuri disputate în campionat pe teren propriu, în rest au patru rezultate de egalitate şi trei partide pierdute

Citește AICi cronica partidei Concordia Chiajna - Hermannstadt 2-0 

CLASAMENT LIGA 1

lclasament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
cneius
cneius  •  13 August 2018, 17:12

Articol SF......"A fost la un pas să fie demis", "oficialii de la Concordia erau deciși să-l schimbe ", "Badea simte pericolul..." Badea : "Nu mă tem de nimic !"

Vezi toate comentariile (1)
Comentează