FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

A fost numit un nou manager general la CS U Craiova » Cine va ocupa aceasta funcţie

Articol de GSP - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 14 august 2014 14:53

Oficialii CS Universitatea Craiova au încercat în ultima vreme tot mai mult să-l tragă pe Ilie Balaci de partea lor şi să-l pună în funcţia de manager general, dar negocierile cu acesta au eşuat.
Clubul craiovean a anunţat astăzi că Felix Grigore, fostul director executiv al clubului, va prelua această funcţie.

"Felix Grigore va continua munca începută de Pavel Badea şi va prelua ştafeta de la Gheorghiţă Geolgău în fruntea echipei oltene. Noul manager general al Universităţii a condus Unirea Urziceni spre titlul naţional în 2009 şi a fost preşedinte al Consiliului de Administraţie la Universitatea Cluj, doi ani mai tîrziu. Felix Grigore va participa în noua sa calitate la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Petrolul Ploieşti", se arată într-un comunicat emis de clubul oltean.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
petrusm
petrusm  •  15 August 2014, 09:12

Grigore Felix =CSU CRAIOLGA =O CONTRAFACERE URATA , PAGUBOASA ...

ion.ionescu
ion.ionescu  •  15 August 2014, 03:32

1.E foarte stranie resursa inepuizabilă de bani a "patronilor" CSU şi ostentaţia lor...2.Olguţa se visează Berlusconi cu fustă, prim-ministru cu Ponta preş şi e în stare de orice pt. asta ! 3.O prostie imensă - destituirea lui Gabi Balint (cerebral) şi înlocuirea lui cu Gane (acerebral)...4. Lie Balaci vrea să fie antrenor, nu să acopere prostiile lui Gane !! Aici s-a văzut mintea de cratiţă a Olguţei...5.Achiziţia de jucători a fost făcută la întâmplare, pt. imagine nu pt. folosul echipei. 6.Jucătorii nu mai pot fi schimbaţi. Dacă nu e schimbat antrenorul, în iarnă pot fi aduşi degeaba Messi şi Ronaldo, echipa va ajunge în B şi se va desfiinţa, nu va mai folosi politic...

eugen76.pan
eugen76.pan  •  14 August 2014, 19:07

am o rugaminte..sa nePISAM toti pe psdeaua psdista...hahaha.n-o mai confundati cu STIINTA NOASTRA DRAGA!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează