FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC VOLUNTARI

A fost sau nu gol? Moment încins în Gruia, la CFR Cluj - FC Voluntari » Decizia arbitrului

Captură TV @DigiSport
Captură TV @DigiSport

Articol de GSP - Publicat luni, 15 februarie 2021 22:01 / Actualizat luni, 15 februarie 2021 22:35

În minutul 71 al meciului dintre CFR Cluj și FC Voluntari, gazdele au solicitat un gol nevalidat.

Centrarea executată de Ciprian Deac a fost reluată către poarta ilfovenilor de Paulo Vinicius. Rîmniceanu a respins, potrivit clujenilor, mingea din poartă. Reluările TV nu au elucidat 100% faza care ar fi fost rezolvată cu ajutorul tehnologiei liniei porții, implementată de ani buni în cele mai importante competiții din lume.

La prima vedere, pare însă că balonul a depășit cu toată circumferința linia porții (foto). Asistentul de pe acea parte, Mircea Grigoriu, n-a intervenit, iar „centralul” Marian Barbu a lăsat jocul să continue.

„Cred că e gol, dar n-aș putea băga mâna în foc”, a declarat fostul mare arbitru internațional Ion Crăciunescu în emisiunea „Digi Sport Special”.

320.000 de euroar costa fiecare club goal-line technology, potrivit LPF

Urmărește AICI desfășurarea meciului CFR Cluj - FC Voluntari

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (33)
870797579666969
Ernest Pap  •  17 Februarie 2021, 12:31
Postat de andrei.f pe 17 Februarie 2021, 08:42

Gsp bagă strâmbe degeaba, o țară știe că cfr e favorizată de arbitri !

CARE „ țară știe că CFR e favorizată de arbitrii ” nefericitule ? Mâncați la ciuperci degeaba și nu vedeți că ARBITRII NU FAVORIZEAZĂ O ECHIPĂ SAU ALTA CI SUNT TOȚI PROȘTI GRĂMADĂ. *** , *** , nu știu mulți Regulamentul, nu știu să-l interpreteze în funcție de situație , scot cartonașe galbene și roșii aiurea când nu trebuie , sunt luați de val și se răzbună pe antrenori, compensează un penalty pe care nu l-a dat din prostie și neatenție cu altul pe care-l dă și nu era cazul . ĂȘTIA SUNT ARBITRII !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.f
andrei.f  •  17 Februarie 2021, 08:42

Gsp bagă strâmbe degeaba, o țară știe că cfr e favorizată de arbitri !

1764061520284739
George Adrian Popescu  •  16 Februarie 2021, 16:08

Nu vreau sa ilcontrazoc pe Craciunescu caci nu stiu eu mai mult decar domnis sa dar filmarea si poza sunt facute dinspre interiorul terenului si asta inaeala. Daca mergem, cu ochiul mintii, spre stalpul din coltul terenului atunci imaginea este alta caci si mingia "fuge" spre teren. Personal nu cred ca este gol. La cealalta faza incriminata, Vlad chiar il agata pe atacant, fara ca portarul sa joace mingia. Ca atacantul abia atinge mi gia, nu conteaza. A fost contact de penalti. Asa cred eu.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează