FOTBAL  »  Superliga  »  U CRAIOVA

A fugit Găman şi de la Vitesse?

Găman nu s-a mai antrenat cu nici o echipă de 3 luni Foto: Raed Krishan
Găman nu s-a mai antrenat cu nici o echipă de 3 luni Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 12 martie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 11 martie 2011 21:58

Aseară, şefii clubului olandez au anunţat că Găman a dispărut de la negocieri chiar înainte să parafeze contractul

Joi seara, Giovanni Becali anunţa fericit că Valerică Găman va juca pînă la vară la Vitesse Arnhem: "Va semna pe 4 luni, perioadă în care va cîştiga 180.000 de euro doar din salariu. La asta se vor adăuga prime de joc, casă, maşină... Dacă la finalul acestui sezon Comisiile îl vor declara liber, băiatul va continua la Vitesse pe alţi 4-5 ani".

Ieri însă, directorul tehnic al batavilor, Ted van Leeuwen, a declarat că fotbalistul de 22 de ani a dispărut: "Situaţia nu s-a schimbat cu nimic, habar nu am unde este Găman acum!".

Variantele Terek şi Dinamo
Surse autorizate au dezvăluit pentru Gazetă că Giovanni l-ar fi sfătuit pe Valerică să nu accepte propunerea olandezilor întrucît ruşii de la Terek Groznîi ar fi venit cu o ofertă financiară mult mai consistentă. Cecenii i-ar da 80.000 de euro pe lună, iar la vară ar fi pus pe masă 3 milioane E pentru transferul definitiv al stoperului oltean!

Dacă nici varianta Terek nu se va concretiza, singura şansă a lui Găman e să joace pînă în iunie la Dinamo, acolo unde a ajuns şi celălalt "fugar" de la Universitatea, Ştefan Bărboianu.

"Un oficial de la Vitesse ne-a anunţat că totul a căzut în clipa în care trei persoane au solicitat bani din acest transfer"
Adrian Mititelu, patron U Craiova

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
guawar
guawar  •  12 Martie 2011, 21:32

Esti tare jalnic GAMANEL MITITEL..Pai tu te arunci ca Haplea la banii din Cecenia-desi esti constient ca,cariera ta se apropie de sfarsit daca faci asta-trebuie sa mai consumi niste medicamente daca refuzi o echipa din Olanda-de unde puteai sa ajungi in fotbalul mare!!Daca gandesti asa-chiar ma bucur ca mama natura ne-a scapat de voi 2-2tradache-cu minte redusa-aleluia

gaby_blion
gaby_blion  •  12 Martie 2011, 19:52

asta cred ca e mai interesat de viitorul financiar al lu piturca si al albanezilor decat de viitorul lui! pai daca ramanea la craiova acum era transferat la vitesse!

barzoy
barzoy  •  12 Martie 2011, 15:56

Daca au intrat fratii albanezi pe fir va dati seama ca acum incep neregulile si mismasurile, ei vor sa mai traga niste bani ca si asa nu au mai vandut nimik in ultima vreme. Pana nu scapam de verii albanezi fotbalul romanesc este de 2 lei

Vezi toate comentariile (14)
Comentează