FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A început presiunea pe salvatorul Stelei » Gigi Becali anunță: "E mai bun decât predecesorul său"

Foto: Steauafc.com
Foto: Steauafc.com

Articol de GSP - Publicat sambata, 07 ianuarie 2017 10:08

Steaua nu-și mai găsește liniștea la capitolul pregătire fizică, după plecarea lui Thomas Neubert.

În locul neamțului a fost adus italianul Matteo Sapatafora, însă evoluțiile modeste și condiția fizică a jucătorilor din acest sezon au fost puse pe seama pregătirii foarte slabe a acestuia.

În cele din urmă Steaua a renunțat și la Spatafora și acum l-a adus pe Marian Lupu, fostul preparator fizic al echipei naționale, care a fost băgat deja în ședință de Gigi Becali. Lupu a fost și la Steaua alături de Cosmin Olăroiu din august 2002 până în martie 2006.

"Mi-au zis (n.r. oamenii din staff-ul Stelei) că Lupu ăsta e mai bun și decât Neubert! O să vedem. Ei au zis că e mai bun și Spatafora", a declarat Becali la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
mihai_bn
mihai_bn  •  07 Ianuarie 2017, 13:16

Gigică, titlurile din perioada manelistului Laur Prodan ți-au fost câștigate de către adevăratul antrenor principal de atunci, adică de către Thomas Neubert. Ăla lucra fizic și tactic tot ce era de lucrat. Prietenul lui Piți Talent și *** nevastă-sa au cules doar roadele.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează