FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

A început procesul în civil privind dezafilierea Craiovei » O singură persoană citată a fost prezentă

Vasile Avram FOTO: Victor Vrînceanu +1   FOTO
Vasile Avram FOTO: Victor Vrînceanu

Articol de - Publicat marti, 19 iunie 2018 15:09

Procesul în civil dintre Adrian Mititelu și Federația Română de Fotbal  privind dezafilierea FC U Craiova SA a avut astăzi primul termen la Tribunalul București.

Dintre toate persoanele citate, singurul prezent a fost fostul șef al Comisiei Centrale de Arbitri, Vasile Avram. Ceilalți au fost reprezentați de avocați. Procesul a fost amânat pentru lipsă de procedură. Data noului termen este a fost stabilită la 18 septembrie. 

ce vrea Adrian Mititelu

Adrian Mititelu încearcă recuperarea prejudiciului în urma dezafilierii Universităţii Craiova în civil. În penal, Curtea de Apel i-a găsit nevinovaţi în 2017 pe Mircea Sandu, Dumitru Dragomir, dar şi FRF şi LPF, la acuzaţia de abuz în serviciu.

Acum sunt chemate la Tribunal nu doar părţile acuzate în precedentul proces, ci şi multe alte nume, precum Răzvan Burleanu şi noul Comitet Executiv FRF, Olguţa Vasilescu, Adrian Andrici şi Mihai Rotaru, Pavel Badea, Clubul Sportiv Universitatea din Craiova, Primăria Craiova, dar şi statul român, prin ANAF.

Vezi și: Haosul la zi: cine și ce are la Craiova » Sunt 3 echipe, însă doar una are palmaresul

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
198939213804366
Adrian Addryano  •  29 Iunie 2018, 20:04

DREPTATE pentru ȘTIINȚA!!!!!!!A fost greseala acelei grefiere care a citat din greșeală federația și au făcut un mare abuz cu încălcarea gravă a legii care se pedepsește oriunde in lume!!!!!!!FORZA FC UNIVERSITATEA CRAIOVA 1948!!!!!!!

198009014290024
Jonh Santejudean  •  19 Iunie 2018, 21:52

Csu Mogoșoaia echipa de partid pt.manipularea prostimii. In CRAIOVA doar FC U CRAIOVA 1948,UNICA STIINTA..

antalmihai
antalmihai  •  19 Iunie 2018, 18:30

o *** pentru cel ce a distrus craiova, pentru cel ce a retrogradat o, pentru cel care a omorit fotbalul in acest oras, in fine si ar avea multe apelative, pentru un ingimfat care si a batut joc de milioanele de suporteri ai acestei echipe!pt. distrugatorul Craiovei Maxima. ptiuuuuuuuuuuuu!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează