FOTBAL  »  Superliga  »  GAZ METAN - CHIAJNA, AZI, 18:30, DOLCE, DIGI, LOOK PLUS, GSP.RO

A început războiul declarațiilor înainte de Gaz Metan - Chiajna » "Sper ca rezultatul final să nu fie influențat de greșeli de arbitraj!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2015 13:04

Lupta pentru salvarea de la retrogradare devine una încinsă şi interesantă, după ce CFR Cluj şi-a primit de la TAS cele 24 de puncte luate de comisiile FRF. În această seară de la ora 18:30, Gaz Metan Mediaş şi Chiajna joacă prima carte pentru rămînerea în Liga 1 şi din sezonul viitor.

Cristian Tănase, preşedintele celor de la Chiajna a vorbit despre meciul din această seară şi speră că arbitrajul nu va influenţa anumite interese! "Îmi doresc să fie doar un meci frumos, o partidă al cărei rezultat final să nu fie influențat de greșeli de arbitraj. E singurul lucru de care mă tem pe final de campionat, mai ales după ce am trecut prin experiența meciului cu CFR Cluj.

Dacă nu ar fi existat acele greșeli de arbitraj, cu punctele acumulate în acea partidă, în acest moment ne aflam în altă postură. Un asemenea joc nu trebuie să fie influențat de anumite interese, iar românul își face scenarii, mai ales în fotbal. În rest, sînt convins că echipa noastră are forță să cîștige partida de la Mediaș", a declarat acesta pentru ilfovsport.ro.

Înaintea meciului din această seară, Gaz Metan se află pe primul loc retrogradabil cu 35 de puncte, în timp ce Chiajna e prima deasupra liniei, cu 38 de puncte.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
varuelc
varuelc  •  22 Mai 2015, 20:21

Hai ardelenii !

rangers94
rangers94  •  22 Mai 2015, 18:24
Postat de andyandrei2015 pe 22 Mai 2015, 17:49

HAI CHIAJNA

Nu conteaza oricum . Rapid NU BATE la Cluj . Am scapat de ei..............

andyandrei2015
andyandrei2015  •  22 Mai 2015, 17:49

HAI CHIAJNA

Vezi toate comentariile (3)
Comentează