FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID

A început războiul derby-ului » Rămas fără MM Stoica, Gigi duce lupte grele cu "Vamă" şi Copos

Copos şi Gigi Becali s-au atacat înaintea derbyului Steaua - Rapid
Copos şi Gigi Becali s-au atacat înaintea derbyului Steaua - Rapid

Articol de - Publicat sambata, 15 octombrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 04 septembrie 2013 21:24

Deşi Steaua joacă mîine la Vaslui, Gigi Becali a început deja războiul cu rivalii din derby-ul din etapa viitoare. Patronul Stelei a avut dispute acide atît cu George Copos, cît şi cu preşedintele giuleştenilor, Dinu Gheorghe. Becali l-a criticat dur pe "Vamă", pe care l-a ofertat în trecut pentru a-l instala preşedinte la Steaua

"Vamă" a dat startul cu o replică tăioasă ca răspuns la afirmaţia lui Gigi Becali că dacă Surdu îi va da gol Stelei "eu îmi tai capul".  Preşedintele Rapidului l-a sfătuit pe Becali: "Mai bine îşi taie o oaie, nu capul".

Rămas fără sprijinul lui MM Stoica, Becali a trebuit să ţină singur piept rapidiştilor şi "l-a lovit" pe Dinu Gheorghe: "A zis să tai o oaie? Atunci să sugă el mielul! :D Vorbeşte ca un vagabond! Ce, el e de talia mea ca să vorbească despre mine? Să vorbească George Copos! Acum ce să fac, stau şi mă cert cu Dinu Gheorghe? E un om care a căpuşat pe toata lumea. E sclavul lui Copos, atît".

Interesant e că Dinu Gheorghe a fost foarte aproape să devină "sclavul" lui Gigi Becali în vara anului 2009. Patronul roş-albaştrilor l-a curtat serios pe "Vamă", pe care-l voia preşedinte la Steaua, unde urma să lucreze cu italianul Cristiano Bergodi. În final, Gigi a reuşit să-l convingă pe antrenorul italian să vină în Ghencea, nu şi pe preşedintele Braşovului din acea perioadă.

George Copos l-a numit pe Gigi Becali "un adevărat Machiavelli", iar patronul Stelei nu l-a scutit şi i-a mărturisit că-l consideră o persoană "apropiată": "El este fratele meu mai mic! Eu sugeam la mama, el la tata!"

Derby-ul Steaua - Rapid se va juca pe 24 octombrie, de la ora 20:00, în direct la Dolce Sport şi liveTEXT pe GSP.RO

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (42)
doctorvlad
doctorvlad  •  18 Octombrie 2011, 00:09

2 SOLIST Lunea viitoare...

criselly99
criselly99  •  15 Octombrie 2011, 22:49

vand tarc pentru oi! Relatii la petrica !

geovany01
geovany01  •  15 Octombrie 2011, 22:29
Postat de geovany01 pe 15 Octombrie 2011, 22:28

auzi 'ciori imputite'... taranusule, aveti in galerie fff multe ciori si nu uita, seful vostru de galerie(mustata in caz k nu sti numele) este o cioara murdara crescuta pe marginea bordurii de la p-ta resita cu o punga de seminte in mana. Asa k uitati-va in agrada voastra sau mai bn zis a lu jiji tarani infecti.

scz... ograda (nu folosesc des cuvantul)

Vezi toate comentariile (42)
Comentează