FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A început războiul rece la Dinamo! Cu ce mutare i-a enervat Bonetti pe acţionari

Articol de GSP - Publicat marti, 13 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 13 noiembrie 2012 16:07

Mai e puţin timp pînă cînd conducerea lui Dinamo şi Dario Bonetti se vor întîlni la discuţii. La ora 17:00, va începe şedinţa dintre antrenor şi acţionarii "cîinilor", în urma căreia italianul va fi demis.

Bonetti nu a reuşit să înveţe limba română în cele două mandate petrecute în Ştefan cel Mare, aşa că se asigură că dialogul dintre el şi şefi va fi înţeles de ambele părţi. Dario a refuzat ca translator la discuţii să fie directorul de Relaţii Internaţionale al clubului, Adrian Alexandrescu, cel care l-a ajutat pe perioada mandatului în dialogul cu mass-media, dar şi cu conducerea lui Dinamo.

Bonetti şi-a angajat azi un avocat, vorbitor de limba italiană, care îl va asista la discuţiile cu conducerea "cîinilor".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
mrbaubau
mrbaubau  •  14 Noiembrie 2012, 18:10

Ce a reusit Dario nu cred ca va mai reusi cineva prea curand. Sa aduca lumea la stadion, sa castige trofee, sa uneasca toata suflarea dinamovista si sa ne faca sa speram. Pentru toate astea, grazie Dario. Din pacate sistemul este prea corupt si murdar pentru a reusi prin munca cinstita.Ma intreb ce s-ar fi intamplat daca jegosul belgian ar fi fluierat corect si am fi batut spurcaciunile. Probabil momentul de azi s-ar fi amanat pana in iarna. Cu speranta ca schimbarea va aduce ceva bun si va salva ce se mai poate salva (in Cupa), Grazie Dario.

gonta
gonta  •  14 Noiembrie 2012, 02:13

Dario trebue sa ramina ,dorinel lasa so linga pe steluta sa ,JUCATORI TREBUE NU ANTRENOR BOII DE ACTIONARI ,UNU A REUSIT SA FACA RAHATU SI A FUGIT DINAMOVIS TRADATOR

uzzy2peu
uzzy2peu  •  13 Noiembrie 2012, 18:54
Postat de neuercainerosu pe 13 Noiembrie 2012, 18:08

Corect! Astia cred ca daca vine Dorinel, Multescu, Grigoras, o sa luam campionatul. Sa il mai vanda si pe Luchin si Alexe si sa vedem ce mai fac marii antrenori. Si lui Dario i-au fost vanduti Niculae si Kone. Or sa vada ei rusine, vom retrograda prima oara in istorie.

Doamne ajutaaaaa!!!!!!!!! =))))))))

Vezi toate comentariile (18)
Comentează