FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

A înţeles mesajul » Paulo Sergio va lăsa pe bancă trei titulari în meciul cu Petrolul

Vedetă la Academica, Diogo Valente a dezamăgit crunt în România, la primul său sezon în Liga 1
Vedetă la Academica, Diogo Valente a dezamăgit crunt în România, la primul său sezon în Liga 1

Articol de GSP - Publicat joi, 28 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 martie 2013 21:53

Arpad Paszkany a criticat voalat alegerile antrenorului la meciul din runda trecută, cu Rapid.

Paulo Sergio a pierdut sprijinul conducerii campioanei. Alegerile din ultimele partide de campionat şi preferinţa pentru unii jucători care n-au dat randament au deteriorat raportul dintre antrenor şi Paszkany.

Ultimul şi-a criticat dur echipa, după remiza cu Rapid, dar a făcut trimiteri şi la opţiunile tactice ale portughezului. "Maah mai are puţin şi joacă fundaş. Nu poţi cîştiga cu unii jucători care-şi bat joc de colegi, îşi bat joc de toată lumea", a declarat Paszkany la Look TV.

Finanţatorul campioanei a fost dezamăgit în special de evoluţiile lui Hora, Weldon şi Diogo Valente şi de faptul că Maah a fost utilizat pe postul de vîrf împins, în loc să joace în banda dreaptă.

N-au jucat cu Ferencvaros
Antrenorul pare să fi înţeles mesajul patronului şi, în mod normal, Weldon şi Hora vor fi cel mult rezerve în meciul de duminică. Diogo Valente are oricum probleme medicale şi nu va fi apt de joc pentru deplasarea de la Ploieşti. Cei trei jucători au primit credit din partea antrenorului în acest retur.

Hora a fost titular în toate partidele de Liga 1, în timp ce Diogo Valente şi Weldon au bifat cîte trei apariţii în primul unsprezece. Nici unul dintre ei n-a evoluat în amicalul de la Budapesta, cu Ferencvaros, un meci de verificare în care Paulo Sergio a încercat formula de echipă pentru confruntarea cu Petrolul.

Fără fundaşii laterali
Ivo Pinto şi Camora nu vor juca la Ploieşti. Primul s-a ales cu o entorsă în amicalul cu Ferencvaros, iar Camora e suspendat. Cel mai probabil, Panin va juca în banda dreaptă, în timp ce Rada va fi titularizat pe postul de fundaş stînga, în condiţiile în care Sepsi nu e complet refăcut după accidentarea suferită cu Oţelul.

Echipa probabilă cu Petrolul
Felgueiras - Panin, Maftei, Piccolo, I. Rada - Muniru, G. Mureşan, Obiora - Deac, Rui Pedro - Kapetanos

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (18)
silvonefcp
silvonefcp  •  30 Martie 2013, 23:36

maine o sa castigam si egalam panduri la puncte

ovi81ugw
ovi81ugw  •  29 Martie 2013, 20:07
Postat de ulise3223 pe 28 Martie 2013, 13:27

Oricat de prost ar juca echipa CFR Cluj, sa nu uitam de alinierea planetelor. In conjunctura data: accidentari, suspendari, meciuri tratate cu rezervele (fie ca urma un meci in UCL sau mai apoi nu mai exista obiectiv), locul e mincinos chiar si asa. Fara alinierea planetelor, CFR Cluj avea vreo 13 puncte in plus, iar liderul-beneficiar al acestei rarisime alinieri a planetelor, avea un minus 9 puncte. Daca alinierea planetelor devine regula, ma intreb daca are rost sa-ti mai propui performanta in Liga1.

ai murit måå ? sau sforåi?ce e cu tine ?...in capul tau se aliniaza neuronii, tot timpul pt ca sunt numai 2...megastarule

amusement
amusement  •  28 Martie 2013, 14:54

Bakari Sare nu joaca ? in amicalul cu ungurii a intrat si el..

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close