FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

EXCLUSIV VIDEO A intrat Duckadam în PSD? Fostul mare portar lămurește situația: „Mă onorează! Unii m-au făcut deja varză pe Facebook”

Helmut Duckadam alături de Robert Cazanciuc, președintele interimar al Senatului României
Helmut Duckadam alături de Robert Cazanciuc, președintele interimar al Senatului României

Articol de - Publicat marti, 23 iunie 2020 08:17 / Actualizat marti, 23 iunie 2020 10:33

Helmut Duckadam (61 de ani), fostul președinte de imagine al celor de la FCSB, a clarificat la GSP Live legătura dintre el și Partidul Social Democrat, oferind mai multe detalii despre propunerea pe care a primit-o: de a deveni consilier pe probleme de sport. 

  • CONTEXT: În ultimele zile s-a discutat intens despre intrarea lui Duckadam în PSD, după ce Robert Cazanciuc - președintele interimar al Senatului – a postat o fotografie alături de fostul mare portar. „Cu Helmut Duckadam, eroul de la Sevilia, facem echipă pentru sportul românesc!”, a scris Cazanciuc la descrierea acelei fotografii.

Prezent la GSP Live, Duckadam a oferit mai multe detalii despre propunerea care i s-a oferit și a dezmințit categoric informația cum că ar fi intrat în PSD. 

VIDEO Duckadam a oferit detalii despre propunerea pe care a primit-o de la PSD

„Vreau să clarific treaba cu propunerea pe care am primit-o din partea președintelui interimar al Senatului României, Robert Cazanciuc, care m-a invitat la o cafea și mi-a propus să fiu consilierul dânsului pe probleme de sport. Pe mine mă onorează această propunere și nu a fost niciodată vorba să intru în PSD sau în alt partid politic, cum a apărut în presă. 

În această săptămână mă voi hotărî dacă accept, este vorba de un mandat pe 5 luni. Sigur că răutatea și invidia unora... m-au făcut varză pe Facebook. Nu voi face niciodată politică și nu voi mai activa niciodată la o echipă de club. În principiu, eu am acceptat, dar săptămâna aceasta voi oferi un răspuns concret”. 

VIDEO Duckadam a răbufnit la GSP Live: „Gică Popescu e cel mai bun exemplu, a fost consilierul lui Dăncilă”

Valul de reacții negative care s-a stârnit asupra sa l-a revoltat pe fostul mare portar, care a răbufnit în direct la GSP Live. 

„Explicați-mi și mie, că toată lumea își dă cu părerea, din care altă postură poți să faci ceva pentru sport? Din postura de grădinar, că tai iarba la mine în curte, pot să fac altceva pentru sport? Trebuie să ai o susținere. Am dat un exemplu cu Gică Popescu, care a fost consilierul prim-ministrului Dăncilă pentru Campionatul European. Acum este consilierul domnului Orban.

Dacă cineva îți propune un post de consilier, nu înseamnă că trebuie să faci politică acelui partid sau persoane. Gică Popescu e cel mai bun exemplu, eu nu cred că el face politică. Atunci haideți să desființăm toți politicienii, la un moment dat te asociezi cu cineva”, a declarat fostul portar la GSP Live.

Ce propunere inedită a mai primit „Eroul de la Sevilla”:M-am întâlnit cu primarul din Clinceni, care mi-a propus ca liceul sportiv din localitate să primească numele de Liceul Sportiv „Helmut Duckadam”. Acest lucru mă face să mă asociez cu acest primar care cred că este de la PNL. Eu ce să fac? Toată lumea e dintr-un partid”. 

PORNEȘTE-ȚI NOTIFICĂRILE PENTRU A URMĂRI ÎN DIRECT EMISIUNEA GSP LIVE

  • Pasul 1: Intră pe pagina de Facebook a Gazetei Sporturilor
  • Pasul 2: Click pe secțiunea ”Clipuri Video”
  • Pasul 3: Accesează orice clip disponibil
  • Pasul 4: Apasă pe cele trei puncte din colțul din dreapta al ferestrei
  • Pasul 5: Apasă pe butonul „Pornește notificările despre clipuri video în direct”

Citește și alte știri de la GSP Live:

Planul fostului acționar Vladimir Cohn pentru ieșirea din criză a lui Dinamo: “Așa pot atrage cel puțin 3-4 milioane de euro”

Cerința ocultă a „creierului” Stelei care a dominat Europa: „L-a întrebat pe Ceaușescu dacă are bani negri” + dezvăluiri despre culisele războiului Steaua - Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
cpt.ahab
cpt.ahab  •  23 Iunie 2020, 16:59
Postat de mariuss72 pe 23 Iunie 2020, 15:18

Capitane, dar poate ne spui si despre mentalitatea celor care au fost inaintea lor, asa ca sa putem face o comparatie. Eu, ca si cetatean, aproape ca-i pun pe toti la un loc, nu-mi permit sa fiu fanatic, dar imi permit sa-i urasc din tot sufletul pentru mizeria in care ne-au dus si ne duc in continuare.

Foarte bine că-i pui pe toți la un loc, pentru că ÎNTREAGA CLASĂ POLITICĂ de după 1989 este vinovată de ceea ce s-a întâmplat cu țara asta. Și nu numai clasa politică. Cei din justiție- care s-au cramponat de statutul de independență al acesteia pentru a-și face de cap. Cei din mediul universitar- care au profitat de autonomia căpătată pentru a distruge învățământul. Intelectualii- care n-au înțeles că rolul lor este de a apăra societatea civilă, de a o ghida și de a-i oferi modele, ci s-au angrenat politic etc. Răul a fost semănat încă din 1989, iar o bună parte a securității lui Ceaușescu, primenită cu oameni noi, a preluat puterea reală în țara asta, indiferent de păpușile care s-au perindat prin fotolii. Putere pe care și-o exercită și în funcție de interesele celor care ne mulg de resurse, inclusiv umane. Schimbarea în bine nu putea să vină decât de jos, de la oamenii obișnuiți, pentru că de la coadă se curăță peștele. Când românul cultivă învârteala, șmechereala, nepotismul( câți nu-i dau dreptate lui Hagi pentru modul în care-și susține fiul?) câștigul nemuncit, obscenitatea, lenea- de unde să iasă alt tip de politician?

mosierul
mosierul  •  23 Iunie 2020, 16:34
Postat de iung811 pe 23 Iunie 2020, 15:13

Duckadam n-a fost un portar rau dar nici unul stralucit. A prins in schimb conjunctura de la Sevilla care l-a ajutat foarte mult. Din cauza problemelor de dupa nici nu a strans ca altii. Acum cauta o alta sponsorizare. Dar consilier mi se pare cam mult pentru ca este mereu frustrat si timorat, iar din discurs se vede ca nu prea are ce sa spuna. Dar la psd merge.

....de parcă Iohannis ar avea ce să spună dacă nu ar citi de pe fițuică..,urmărește-l cu atenție mărită, in putinele momente când vorbește liber , câte greșeli gramaticale face !!! Cât despre greșelile gramaticale făcute de unele minți luminate din PNL, nici nu are rost să le mai amintim. Știi cum se numește asta , prietene?!?!? IPOCRIZIE.

celestyus
celestyus  •  23 Iunie 2020, 15:54
Postat de cpt.ahab pe 23 Iunie 2020, 15:05

Cetățeanul nu are voie să fie fanatic, pentru că asta-și doresc toți politicienii: să aibă o masă de indivizi care să-i susțină, indiferent de ceea ce fac. Tu, ca simplu cetățean, trebuie să urmărești ca drepturile tale să nu fie restrânse, ci extinse. Dacă ești fanatic, accepți ca năucul orice, pe considerentul că fac asta preferații tăi și nu ceilalți. Ura, dezbinarea, găunoșenia cultivate în societate nu numai de către un partid, ci de un întreg curent pe plan global, nu fac decât să ducă la fanatizare și la acceptarea dictaturii. Un fanatic nu poate fi om liber. Sunt tot felul de homo erectus care mă acuză pe aici că aș fi pesedist, așa cum acuză ei pe oricine nu suflă în pânzele agreaților lor. Ba chiar sunt comunist, filo-rus și pupător de moaște. Chestiile tipice care-s puse în cârca oricui li se opune. Ei știu mai bine decât tine ce preferințe ai sau la ce năzuiești. Oameni care nu suportă a fi contraziși, nu suportă argumentele, nu suportă realitatea. Oameni care nu suportă democrația, dar care te acuză pe tine că ai fi comunist. Asta pentru că au o mare incultură. Nu numai politică. Și pentru că vorbeam de curentul neomarxist global: să fii naționalist, creștin și anti-LGBT a devenit un lucru demn de oprobriu. Deși absolut toată civilizația europeană actuală s-a construit pe fundamente creștine. Iar azi( azi!) nemții le fac statuie lui Marx și Lenin!

Desi nu vad legatura cu ce-am scris eu, sunt perfect de acord cu tine pana la un punct. Adica pana la: 1. Nationalist - daca prin nationalism intelegi demagogie pura - sa ne batem cu pumnul in piept cat de mult ne iubim tara si cat de romani suntem noi in timp ce furam la 4 maini din buget, atunci da, e demn de oprobiu public (cam asta face clasa politica). 2. Crestin - daca prin crestin intelegi ce promoveaza si ce a ajuns sa fie si sa faca azi BOR-ul atunci da, e demn de oprobiu public. 3. anti-LGBT - de ce sa fiu anti ? Cu ce e mai util societatii (din acest punct de vedere) unul ca mine care desi e hetero a ales si alege sa nu faca copii ? Nu sunt de acord cu modul ostentativ in care isi afiseaza optiunile sexuale, in rest nu am nimic contra lor. In final, sunt in total dezacord cu ultima afirmatie - Grecia si Roma antica au fost ani lumina inaintea evului mediu (fara sa fie crestine sau pana sa fie crestine) iar crestinismul a tinut in bezna Europa peste 1000 de ani, opunandu-se cu inversunare oricui progres, oricarei descoperiri stiintifice, oricarei afirmatii logice ce contravenea dogmatismului religios crestin. Deci nu-si poate aroga nici un fel de merite asupra civilizatiei actuale europene, dimpotriva !

Vezi toate comentariile (16)
Comentează