FOTBAL  »  Superliga  »  SUPERCUPA ROMÂNIEI / CFR CLUJ - U CRAIOVA 1-0

A intrat în istorie! Singurul fotbalist străin care câștigă trofeul de 3 ori

Culio este unul dintre liderii echipei din Gruia și mai are contract cu CFR până pe 30 iunie 2019 FOTO Cristi Preda
Culio este unul dintre liderii echipei din Gruia și mai are contract cu CFR până pe 30 iunie 2019 FOTO Cristi Preda

Articol de , - Publicat luni, 16 iulie 2018 09:59

Sâmbătă seară, la Craiova, s-a jucat a 20-a Supercupă a României, pentru prima dată în Bănie. CFR Cluj și-a trecut în palmares cel de-al 11-lea trofeu. Are acum 4 titluri de campioană a României, 4 Cupe și 3 Supercupe.

Câștigarea trofeului are o semnificație specială pentru Juan Emmanuel Culio, argentinianul de 34 de ani al clujenilor. Mijlocașul a ajuns la cota trei în ce privește Supercupele bifate în CV. O performanță unică pentru un jucător străin care a evoluat în această competiție.

"Sunt fericit că a câștigat echipa pentru că am meritat. Cred că Craiova a fost mai bună în prima repriză, dar în repriza a doua am fost superiori. Normal că-s bucuros că am ajuns la trei Supercupe. Cluj e familia mea și am scris istorie pentru acest club!", a spus Culio la finalul partidei.

Până la meciul de sâmbătă, în istoria competiției doar Marius Lăcătuș, Damian Militaru, Laurențiu Roșu, Florin Bratu și Vasile Maftei mai reușiseră să-și treacă în palmares trei Supercupe ale României.

"Culio m-a impresionat mereu, pentru dăruire, efort, forță, ce vitalitate poate avea la 34 de ani! Deac la fel, este un exemplu. Camora e un adevărat căpitan de echipă!"
Iuliu Mureșan, președinte CFR Cluj

PERFORMANȚĂ » Și Deac pe lista scurtă!

Pe lângă Culio, și Ciprian Deac a reușit să-și treacă în palmares cea de-a treia Supercupă a României, toate cu CFR Cluj. Mijlocașul de 32 de ani a fost desemnat și jucătorul meciului cu Universitatea. "Este foarte bine că am început cu dreptul, mai ales că am venit direct din cantonament. E bine şi pentru domnul Iordănescu că a început cu dreptul. Cei care au venit sunt jucători de valoare şi ne vor ajuta. Cred că arătăm destul de bine, echipa este formată. S-a văzut şi la noi, şi la Craiova că suferim la ritmul de joc. Craiova e o echipă bună, cu jucători care pot face diferenţa oricum. Anul acesta se va bate la titlu", a spus Deac.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
187964095344542
David Black  •  16 Iulie 2018, 12:19

Culio a castigat singur cat toata echipa fcsb :))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (1)
Comentează