FOTBAL  »  Superliga  »  POLI TIMIȘOARA - CFR CLUJ 4-3

A marcat golul sezonului și a dezvăluit ce stabilise cu Ionuț Popa: "Chiar am pariat că, dacă facem 6 puncte, o să se întâmple asta"

FOTO: Gabriel Brezeanu
FOTO: Gabriel Brezeanu

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 august 2017 20:36

Alex Munteanu, marcatorul unui gol superb în victoria obținută de Poli Timișoara în fața celor de la CFR Cluj, scor 4-3, a dezvăluit pariul inedit câștigat în fața antrenorului Ionuț Popa. Citește aici cronica partidei!

"Cred că tuturor oamenilor le-a plăcut acest meci. Dacă mai dura 5 minute, era greu să rezistăm. A fost un blocaj psihic. Suntem fericiți că am reușit să luăm cele 3 puncte.

Încerc și la antrenamente șuturile de la distanță. Mă bucur că mi-am învins fostul coleg, pe Vâtcă. Sunt norocos că am marcat devreme.

A fost o muncă grea, de echipă. Am suferit toți după golurile lor. Am reușit să câștigăm, ne doream să nu primim gol. Chiar am pariat că dacă facem 6 puncte, o să avem o săptămână liberă", a declarat Alex Munteanu la Look TV.

"Speram să se întâmple asta. Am reușit și acum câtiva ani, cu un gol al lui Aliuță, asemănător cu al lui Munteanu. A fost un final tensionat, ne-am relaxat și au venit două goluri repede. Am trăit periculos dar dacă ne zicea cineva înaintea meciului că vom câștiga, semnam cu doi mâini pentru rezultat. CFR e o echipă puternică, își impune jocul. Au jucători de valoare, de la mijloc în sus sunt cei mai buni, alături de Steaua.

Să vedem cine mai râde acum de Poli. Sper să ne clasăm mai bine decât anul trecut. Nu este primordial pentru noi play-off-ul. Noi vrem doar să jucăm bine", a spus și Gabi Cânu (ACS Poli) la TV Digi Sport.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează