FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA I

A mintit?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 august 2007 00:00

Mai multi martori sustin ca Alin Simota ar fi ascuns adevarul cind a spus ca a fost plecat din tara  in momentul in care Lungan a fost batut. "Nu stiu nimic de nici un incident. Am fost plecat din tara", a declarat Alin Simota imediat ce Mihai Lungan a fost batut cu bestialitate de doi bodyguarzi ai sai. Surpriza insa. Mai multe persoane, aflate la stadion in momentul incidentului, au povestit sub protectia anonimatului ca Simota ar fi mintit cind a spus ca a fost in strainatate.

Martorii povestesc ca, de fapt, finantatorul "minerilor" ar fi fost la arena, chiar in sala de forta, la nici 20 de metri de vestiarul echipei Jiul, locul unde Mihai Lungan a fost snopit in bataie joi la prinz. "BMW-ul gri seria a 7-a  al lui Simota era la stadion cind Lungan a mincat bataie. Nu putea conduce nimeni masina, pentru ca Simota nu lasa pe nimeni sa se apropie de aceasta", a sustinut o sursa a Gazetei Sporturilor. Mai mult, imediat dupa incident, Lungan a povestit ca a fost chemat de un antrenor de la juniori sa dialogheze cu Simota, dar ca acesta nu era la birou.

Ieri, Lungan a fost la Comisia pentru Statutul Jucatorului ca sa incheie conturile cu Jiul. "Au recunoscut si ei de datoria pe care o au la mine, probabil ca in citeva zile voi deveni liber de contract", a spus Lungan, care a avut o intrevedere si cu Florin Prunea, directorul de relatii internationale al FRF. "E un caz grav, Comisia de Disciplina se va ocupa de acesta. Sin lucruri grave, care sigur nu vor ramine nepedepsite", a spus Prunea.


Mihai Lungan din nou la Petrosani

Fotbalistul Jiului va fi prezent astazi la Politia din Petrosani pentru noi declaratii. "Ancheta continua, sint multe persoane de audiat in acest caz. si domnul Lungan va trebui sa mai dea amanunte", a declarat comandantul Politiei Petrosani, Florin Nicolae. Unul dintre anchetatori a declarat ca bodyguardul Cristi Litera a fost la audieri impreuna cu avocatii sai, dar ca a negat ca l-ar fi batut pe Lungan. Politia incearca sa-l audieze si pe cel de-al doilea bodyguard.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează