FOTBAL  »  Superliga  »  DECES

A murit politicianul Alexandru Sassu » A fost poloist și vicepreședinte al Consiliului Director al Stelei

A murit politicianul Alexandru Sassu
A murit politicianul Alexandru Sassu

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 septembrie 2021 18:43 / Actualizat sambata, 25 septembrie 2021 19:20

Alexandru Sassu, 65 de ani, a murit azi, în spital, în urma unui infarct, scrie libertatea.ro.

„Polo-ul românesc este din nou în doliu. Fostul politician Alexandru Sassu a decedat astăzi în urma afecțiunilor cardiace de care suferea. Acesta a fost unul din puținii politicieni care au susținut sportul românesc în general și polo-ul românesc în special, dar care l-a și practicat în tinerețe, fiind component al lotului național de juniori. 

Dorim să transmitem prin intermediul acestui mesaj condoleanțe familiei și regretul pentru faptul că încă o persoană din familia polo-ului ne părăsește. Dumnezeu să-l odihnească!”, a scris Federația Română de Polo pe pagina de Facebook.

Sassu a fost vicepreședinte la Steaua

Sassu a fost prezent la Adunarea Generală din 2003, atunci când Viorel Păunescu i-a cedat clubul de fotbal Steaua București lui Gigi Becali. Până în 2002, Sassu fusese vicepreședintele Consiliului Director de la Steaua.

Alexandru Sassu s-a născut la 26 octombrie 1955, la Bucureşti. A fost deputat de Brăila din partea Partidului Democrat în legislatura 1992-1996. În perioada 1996-2000, a fost deputat PD de Bucureşti, iar între 2000-2004 deputat de Timiş, ales tot pe listele PD.

În 1998 a deţinut funcţia de ministru pentru relaţia cu Parlamentul în Cabinetul Radu Vasile. Până în ianuarie 2003 a fost liderul grupului parlamentar PD din Camera Deputaţilor. În ianuarie 2003 a părăsit PD şi s-a înscris în Partidul Social Democrat.

În legislatura 2000-2004, Alexandru Sassu a fost membru în grupurile parlamentare de prietenie cu Statul Israel, Regatul Suediei și Bulgaria.

Alexandru Sassu a fost ales preşedinte al Consiliului de Administraţie al Societăţii Române de Televiziune la 12 septembrie 2007 și a condus Televiziunea publică până la 20 iunie 2011. 

În 2020, Alexandru Sassu a anunțat că părăseşte TVR, unde fusese, timp de doi ani, producător general şi consilier al Doinei Gradea. În ce privește motivul demisiei, Sassu a invocat divergenţe cu Doina Gradea, mai notează libertatea.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează