FOTBAL  »  Superliga  »  TRAGEDIE

A murit Ionuț Popa // VIDEO Imagini tulburătoare » Mircea Rednic nu și-a putut stăpâni lacrimile: „Tot speram că o să-și revină. Îmi pare rău că n-am făcut mai multe pentru el”

Mircea Rednic, antrenorul celor de la Poli Iași, a plâns în momentul în care a vorbit despre decesul lui Ionuț Popa, fost antrenor al moldovenilor și unul dintre apropiații săi.
Mircea Rednic, antrenorul celor de la Poli Iași, a plâns în momentul în care a vorbit despre decesul lui Ionuț Popa, fost antrenor al moldovenilor și unul dintre apropiații săi.

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iunie 2020 15:42 / Actualizat joi, 25 iunie 2020 15:44

Mircea Rednic, antrenorul celor de la Poli Iași, a plâns în momentul în care a vorbit despre decesul lui Ionuț Popa, la vârsta de 67 de ani, fost antrenor al moldovenilor și unul dintre apropiații săi.

„Astăzi e o zi neagră și tristă. Am pierdut un prieten. Am pierdut un om de fotbal, un om care, în această perioadă de când sunt la Iași, m-a susținut. Nu pot să uit asta. În afară de mesajele pe care le primeam după fiecare meci, în momentul în care mi s-a strigat demisia, el m-a sunat și m-a încurajat. Mi-a spus că o să reușesc aici. Am vorbit cu el înainte să facă stop cardiac. Tot speram. Am vorbit cu fata lui și aveam încredere. 

M-am rugat la Dumnezeu ca el să-și revină. N-a mai revenit și Popică a plecat dintre noi. Îmi pare rău că n-am făcut mai multe pentru el. M-am oferit să-l ajut, dar nu mai era nimic de făcut. Orice intervenție chirurgicală n-ar mai fi adus vreo îmbunătățire la sănătatea lui. Cu regret pot să spun că e o zi tristă. Dumnezeu să-l odihnească pentru că a fost un om bun, un om cu suflet mare. Ca om de fotbal, s-a implicat foarte mult acolo unde a fost și totdeauna a fost apreciat și respectat. Drum bun, Popică”, a spus Mircea Rednic.

A murit Ionuț Popa! Unul dintre cei mai carismatici antrenori din Liga 1 a încetat din viață azi, la 67 de ani

A murit Ionuț Popa! Reacție emoționantă la GSP Live: „Chiar e o tragedie! Am avut clinciuri cu el, dar era un suflet fantastic”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (11)
reddogsv
reddogsv  •  26 Iunie 2020, 08:24

Rednic e ,,devastator''? Sau devastat? Numai idiotii pot pune la indoiala asemenea trairi....Problema lui Popica a fost asemnatoare cu cea a tatalui meu si stiam ca nu are scapare desi am facut atatea pentru el.... Culmea e ca a murit la exact aceeasi vasrta ca el...Prostii rad...

valdino
valdino  •  25 Iunie 2020, 19:27

Asa e, si eu stiu ca daca esti internat in spitalele din Romania nu poti comunica cu cei din exterior ..Cauza ? Lipsa semnal !..:))))

tincucatalin
tincucatalin  •  25 Iunie 2020, 17:51

De cand e Rednic la Iasi, Popica era deja internat de ceva vreme prin spitale. Doar sa aruncam cu vorbe, cand e vorba de IQ mai mic decat papagalul Kakapoo. Un simplu "sa-i fie tarana usoara" era mai bun.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează