FOTBAL  »  Superliga  »  RĂMÂNE LA GAZ METAN

A picat transferul lui Curtean la Hertha Berlin

Alexandru Curtean
Alexandru Curtean

Articol de - Publicat miercuri, 14 ianuarie 2009 00:00

Prea scump asta a fost concluzia oficialilor din capitala Germaniei. Negocierile cu Hertha Berlin pentru mijlocaşul Alexandru Curtean au fost sistate ieri.

"Nu putem să plătim 1,5 milioane pentru el, deşi Curtean e un jucător interesant. Îl vom monitoriza în continuare. Poate în vară situaţia va fi alta", a declarat managerul nemţilor, Dieter Hoeness.

"Oferta lor a fost de neacceptat! Cine dă 1,5 milioane îl ia imediat. Le-am spus asta nemţilor, cum am spus-o şi Stelei", a declarat Ioan Rusu, membru în Comitetul Director al clubului Gaz Metan Mediaş.

"Avem şi alte oferte pentru el, nici o problemă", a completat preşedintele Corin Cindrea. Ca şi Vasluiul, nemţii au oferit 800.000 de euro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
 •  14 Ianuarie 2009, 21:12

corect.pretul e prea mare..io ii dadeam drumul si pe 200.000 euro dar daca clubul se tine de pret sar putea sa il vanda la anu in B la campia turzii sau drobeta t severin..:) oricum cu sau fara curtean gazu tot e o echipa tare, formata pe atac..

 •  14 Ianuarie 2009, 18:31

SA IA NAIBA CLUBUL GAZ METAN CA NU II DA DRUMU LUI ALEX CURTEAN!!NISTE JEGOSI CARE PE EL IL PLATESC PUTIN DR VOR 1.500.000...RUSINE MAI ANALFABETILOR....NU ERA BUNA OFERTA VASLUIULUI?SA VA FIE RUSINE CA IMPIEDICATI UN COPIL SA PLECE SI SA SE REALIZEZE CA OM SI FOTBALIST!!!!RUSINE PT GAZ METAN!!!!!!!

 •  14 Ianuarie 2009, 14:53

Cand veti baga voi bani la Gaz Metan, atunci sa criticati politica de transferari a conducerii! Diferenta intre banii oferiti si cei ceruti? La 800.000 Curtean e rezerva la Herta. La 1.500.000, nemtii nu-si permit sa-l tina pe banca! Avantaj Curtean. Prin comparatie cu unele "petarde" de jucatori adusi in Romania la mai mult de 1 milion, Curtean e superjucator.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează