FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A picat transferul! Portarul dorit de Rednic la Dinamo a ajuns în Cipru

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iunie 2015 09:00

Dinamo l-a transferat deja pe Vytautas Cerniauskas, care ar urma să fie titular între buturile ”cîinilor”, însă mai speră să aducă și o rezervă pentru lituanian.

”Roș-albii” și-l doreau pe Laurențiu Brănescu, 21 de ani, de la Juventus, însă italienii au refuzat varianta unui împrumut în România. Astfel, și varianta ASA Tg. Mureș a picat, echipă la care Dan Petrescu îl dorea ca rezervă pentru Stăncioiu.

DolceSport anunță că italienii s-au înțeles cu Omonia Nicosia, locul 4 din Cipru, care va participa în preliminariile Europa League. Juventus l-a mai împrumutat pe Brănescu în trecut la Juve Stabia, Virtus Lanciano și Haladas, însă românul nu a reușit niciodată să își cîștige locul în primul ”11”.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
mariuspuma2009
mariuspuma2009  •  22 Iunie 2015, 14:25

ce am zis acum 2 zile ca nu il ia :))) ai ma ce naiba el lua la vaslui peste 10000 euro si vine la dinamo pe 4000 sa fim seriosi :)))

albub
albub  •  22 Iunie 2015, 12:40

cred ca oricare dintre portarii din sezonul trecut, Marc sau Naumovski ,putea sa fie rezerva lui Cerniauskas daca asta se dorea prin aducerea lui Brănescu

manu.
manu.  •  22 Iunie 2015, 11:42

de cam 3 (trei) zile se stia ca Dinamo renuntase la imprumut...expiratilor

Vezi toate comentariile (4)
Comentează