FOTBAL  »  Superliga  »  FENERBAHCE - FC VASLUI, MÎINE, 21:45, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

A pierdut bătălia de la Podul Înalt! :) » Daniel Stanciu a fost aruncat peste pod după un accident

Articol de - Publicat marti, 31 iulie 2012 00:00 / Actualizat luni, 30 iulie 2012 21:38

Daniel Stanciu şi Marius Niculae au fost implicaţi într-un incident în trafic. Team-managerul a primit un pumn teribil şi a fost aruncat peste un pod


Veşti proaste pentru vasluieni! Cu două zile înaintea importantei partide cu Fenerbahce, de la Istanbul, Daniel Stanciu şi Marius Niculae au fost protagoniştii unui scandal în trafic. Team-managerul clubului şi atacantul de 31 de ani se aflau, ieri, în autoturismele personale, pe podul de la ieşirea din Bîrlad spre Vaslui. Într-o porţiune de drum aflată în construcţie, Niculae a refuzat să dea prioritate unui şofer de 29 de ani, care se afla cu tatăl său în maşină, iar cele două tabere s-au încăierat. Cel mai rău din conflict a ieşit Stanciu, care a fost luat la bătaie şi a fost aruncat peste pod de către tînărul şofer, conform adevarul.ro. În urma acetei întîmăplări, Stanciu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a ajuns la spital.

Poliţia a confirmat incidentul: "Un bărbat din localitatea Zorleni a sunat la 112 şi a reclamat faptul că a fost agresat de alţi doi bărbaţi. Poliţiştii au demarat cercetări, au descoperit care sînt toate cele patru persoane implicate în scandal şi urmează să se stabilească împrejurările în care s-a produs altercaţia. În cazul în care se vor face plîngeri, se vor lua şi măsurile legale ce se impun", a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvînt al IPJ Vaslui.

"Eu ştiu că Stanciu şi Niculae au coborît din maşină, era traficul oprit, apoi a venit un tip care i-a dat un pumn lui Daniel de l-a aruncat peste pod. Nişte nenorociţi, cum să-i dai să sară peste pod?! Stanciu s-a dat jos din maşină, dar n-a sărit la bătaie"
Adrian Porumboiu, patron FC Vaslui

Stanciu e încasator de meserie
- Mai 2010
La finalul partidei dintre Dinamo şi Timişoara, Gheorghe Chivorchian i-a dat cîteva picioare în faţă lui Daniel Stanciu. Conflictul a pornit de la cel de-al doilea, care i-a strigat preşedintelui bănăţenilor să plece de la vestiare şi să lase jucătorii în pace, moment în care acesta a început să îl lovească în figură. "Aşa ne bucurăm noi, mai spargem o sticlă, ne mai trîntim", a declarat Chivorchian.

- Septembrie 2011
Stanciu a fost bătut crunt, la pauza meciului dintre UTA şi Poli Timişoara, de către secundul arădenilor, Dan Stuparu. "Daniel a avut un schimb de replici cu antrenorul secund de la adversari, iar acesta, ca un bun profesor, i-a spart arcada, l-a lovit şi l-a trimis la spital!", a mărturisit Chivorchian la data respectivă.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (17)
varsity
varsity  •  31 Iulie 2012, 20:16

I-auzi mm, ramai in urma, ce faci?

kenndey
kenndey  •  31 Iulie 2012, 14:08

Porumboiu face o foarte mare greseala, apreciaza prea mult parerile acestui scandalagiu......de aceea a plecat si Ignacio, de aceea ins curt timp va pleca si sumudica....va ramane doar vacarul si sulga lui...

argus
argus  •  31 Iulie 2012, 13:29

Asta da GOLAN incorigibil!! Recidivist, sadea ! Un al 2-lea MM din fotbalul romanesc, scandalagiu, intrigant, care mereu "cade in picioare", mai exact, ramane nepedepsit ! Daca pot sa inteleg dece patronii nu-l sanctioneaza (pt. ca dauneaza imaginii clubului, bu-i asa?) nu stiu dece politia nu se autosesizeaza, sanctionand un agresor, un "mardeias", un derbedeu" ce se "da" mare analist si filozof intr-ale fotbalului. Porumboiu, se face ca nu vede, ca n-aude si-i ia apararea, minimalizand intamplarea. Dar, ce sa ne miram? Un patron belicos verbal (deocamdata...) si un bataus,, doi mentori de la care fotbalistii chiar ca nu au ce invata!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează