FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A pierdut locul în primul 11 al lui Dică, dar e dorit de alte echipe: "Îl urmăresc atent"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 11 aprilie 2018 12:58

Dragoș Nedelcu (21 de ani) a pierdut locul de titular la mijlocului terenului în echipa celor de la FCSB, însă echipele din străinătate continuă să fie interesate de el.

Pietro Chiodi, impresarul lui Nedelcu, dar și al altor jucători de la FCSB, spune că există oferte pentru mai mulți fotbaliști în acest moment.

"Nedelcu este atent urmărit, chiar dacă nu mai e titular la Steaua. Și Ianis este urmărit tot timpul, dar vom vedea la vară ce se va decide în cazul său.

Cât despre Benzar, el nu are nicio ofertă. Mai degrabă, de la Viitorul a fost aproape să plece la o echipă importantă, dar nu s-a finalizat. Mi se pare foarte greu ca Gigi să-l vândă acum pe Benzar", a declarat Pietro Chiodi la TV Digi Sport.

Impresarul italian a vorbit și despre interesul lui AS Roma față de Răzvan Marin: "Răzvan Marin, la Roma? Răzvan Marin se poate integra în orice echipă din Italia, asta pot să vă spun, pentru că este un fotbalist inteligent. Dar, despre ofertă nu putem vorbi, sunt în contacte cu grupări din Italia, Anglia și Spania. Numai că Răzvan Marin este acum la o echipă care va juca sezonul viitor în Europa League și poate că ar fi mai bine pentru el să continue un sezon acolo".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
antishtoia
antishtoia  •  11 Aprilie 2018, 15:55
Postat de Popa Corneliu pe 11 Aprilie 2018, 14:33

Cu aceste materiale mass-media vrea "sa destabilizeze" atmosfera la Steaua! Fix acum dl Chiodi s-a gandit el la niste transferuri de la Steaua, cand a inceput "campania de presa" impotriva lui Dica! Normal cfr "ciordeste" tot 1907 si CraiOlguta PSD+SRI Dolj, trebuie "ajutate", nu-i asa "comanda"?

Ce spui u?! Dar cand ciobandante transfera toto de la toti adversarii, exact inainte de meciul direct, cum e?! E, ce tie nu/ti place, .... Cat despre stabilitate, pai , Budescu, Alibec, ... numai elemente de stabilitate, nu sunt. Sa fim seriosi. Astia de la fecesebelea, ce fac altora aia merita!

corectu
corectu  •  11 Aprilie 2018, 15:42

Transferurile se pot face la vara.Asa ca lasati-o mai usor cu soparlele.

883135188391540
Popa Corneliu  •  11 Aprilie 2018, 14:33

Cu aceste materiale mass-media vrea "sa destabilizeze" atmosfera la Steaua! Fix acum dl Chiodi s-a gandit el la niste transferuri de la Steaua, cand a inceput "campania de presa" impotriva lui Dica! Normal cfr "ciordeste" tot 1907 si CraiOlguta PSD+SRI Dolj, trebuie "ajutate", nu-i asa "comanda"?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează