FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

A plecat ca să se întoarcă » Grigorie a revenit la Rapid!

Grigorie e printre puținii internaționali din Grant, avînd 2 meciuri în
Grigorie e printre puținii internaționali din Grant, avînd 2 meciuri în "națională"

Articol de - Publicat sambata, 20 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 19 iulie 2013 21:13

Grigorie nu şi-a găsit nimic în străinătate şi a revenit în Giuleşti, unde a acceptat un salariu de două ori mai mic.

Rapidul continuă să se întărească după ce şi-a asigurat prezenţa în Liga 1. Alb-vişiniii au adus în această vară 10 jucători noi şi continuă negocierile cu alţii. Pe lîngă cei 10, ieri s-a mai oficializat un "transfer". După ce s-a chinuit săptămîni întregi să devină liber pentru a pleca din Giuleşti, Ştefan Grigorie a revenit la antrenamentele conduse de Rada.

Mijlocaşul de 31 de ani nu a reuşit să-şi găsească o formaţie în străinătate şi a cerut să continue în Grant. Totuşi, dacă pînă în urmă cu o lună de zile era remunerat cu 14.583 de euro pe lună, acum Fane a acceptat un salariu de 7.000 de euro!

Tot ieri, preşedintele Grigore Sichitiu l-a legitimat şi pe Lucian Răduţă. Atacantul de 25 ani plecase în vara trecută de la Rapid, iar ultima oară a fost la Mioveni. Alături de el, a revenit în Giuleşti o altă fostă speranţă a rapidiştilor, Alexandru Dobroiu (25), care însă e accidentat şi nu se ştie exact cînd va fi apt.

Cesinha: "Mă luaţi şi pe mine?"
Şi Carlos Cesinha vrea înapoi. Brazilianul de 33 de ani nu mai are echipă din ianuarie, cînd a fost pus pe liber de Petrolul, şi s-a autopropus. Totuşi, Rapidul nu poate legitima jucători străini. Motivul? Ar avea nevoie de un certificat fiscal pe care clubul trebuie să-l prezinte la Oficiul Român de Emigrări pentru a cere eliberarea unui permis de muncă. Giuleştenii nu pot obţine certificatul respectiv deoarece se află în insolvenţă.

10 jucători noi a adus Rapidul în această vară: Balauru, T. Bălan, V. Negru, Al. Păcurar, Al. Iacob, D. Lung, C. Tănasă, I. Tătaru, Răduţă şi Dobroiu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
uniqueboy
uniqueboy  •  24 Iulie 2013, 13:33

Luati-l pe Cesinha! :X

dihorul
dihorul  •  20 Iulie 2013, 21:31
Postat de mihaitanase pe 20 Iulie 2013, 08:10

RAPID PARE CA ARE UN LOT MAI BUN CA DINAMO .

dinamo, din pacate a intrat pe mana unui smasar. A vandut tot ce era mai bun si a adus la "audiente" 30 de jucatori liberi, in mare majoritate petarde expirate. Cei alesi in lot sunt slabuti, unii chiar patetici in joc. Nivelul a scazut mult, sa ne inchinam in fata FRF&LPF, cei care ingroapa usor si sigur competitia. Ma speriasem ca Shumi-Gol are dreptate. Daca aveam lotul asta acum 2-3 ani, chiar ca ne bateam la retrogadare. La ce chipe sunt acum in A, cu lotul nostru praf facem fata, cu munca multa, dar facem fata 100%.

cimpanzeul_visiniu
cimpanzeul_visiniu  •  20 Iulie 2013, 17:52

Dacă semnează şi Ioniţă I, avem ATAC!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează