FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

A plecat Nistor, vine un golgeter! » Condescu a adus un atacant din Muntenegru la Pandurii

Articol de - Publicat luni, 17 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 16 iunie 2013 21:53

Pandurii s-au înţeles cu CFR Cluj pentru cedarea lui Nistor, iar în locul acestuia va veni cel mai bun marcator din Muntenegru. Condescu mai negociază cu ardelenii pentru transferul a doi jucători.

Conducătorul gorjenilor, Marin Condescu, a declarat că "închizătorul" de 25 de ani Dan Nistor va pleca la echipa lui Rednic pentru 500.000 de euro. În schimb, Condescu vrea să profite de relaţiile bune dintre cele două cluburi şi să aducă la echipă doi jucători de la CFR.

"Ne-am înţeles pentru suma de 500.000 de euro pentru Nistor, plus TVA. Asta e ce s-a obţinut şi sper ca doi jucători de la CFR, Nicoară plus Hora sau Batin, vor dori să vină la noi, iar cei de la CFR vor păstra 25 la sută dintr-un eventual transfer, dacă vor fi vînduţi pe mai mult de 500.000 de euro", a mărturisit Condescu la Digi.

Fostul portar al Stelei, Răzvan Stanca, se va alătura trupei lui Pustai şi zilele viitoare este aşteptat golgeterul campionatului din Muntenegru, Admir Adrovici. Atacantul de 25 de ani va efectua vizita medicală la Tg. Jiu şi, dacă totul va decurge bine, se vor negocia termenii contractuali.

15 goluri în 26 de meciuri a reuşit Adrovici sezonul trecut

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
jukilo
jukilo  •  17 Iunie 2013, 17:23

://www.youtube.com/watch?v=e8c5-yVk3L4 Admir asta nu e rau din cateva vad pe net , din cate vad da multe goluri cu capul , un atacant de careu :)

plesan
plesan  •  17 Iunie 2013, 13:06

Chiar nu ma supar pt Nistor,pana la urma tot Pandurii iese in castig,Nicoara si Hora sunt super buni pe benzi si o sa arate asta la Tgjiu..plus ca Pandurii are la mijlocu terenului pe cine sa inlocuiasa pe Nistor,exista Voiculet,Predescu,Anton,Bacila !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close