FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAȘOV - GAZ METAN 0-0 / CHIAJNA - PETROLUL 3-2

A plîns în hohote! Momente teribile după retrogradarea Brașovului: "Trebuie să mă duc acasă la copilul meu, nu știu ce să îi spun!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 mai 2015 20:58

Marian Constantinescu, atacantul celor de la FC Brașov, a izbucnit în plîns în momentul în care a vorbit despre retrogradarea echipei sale, după 0-0 cu Gaz Metan Mediaș.

”Din păcate, o să mă duc acasă și o să-i spun copilului meu că o luăm pe alt drum. Îmi doream foarte mult să rămînem în Liga 1. Nu mă interesează că am dezamăgit clubul, mă interesează doar de copilul meu.

Am stat plecat 10 ani de lîngă familia mea, se pare că trebuie să plec iar. Nu știu dacă voi rămîne și în B, pentru că simt că mai pot juca în Liga 1”, a spus Marian Constantinescu la DigiSport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (38)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  28 Mai 2015, 12:50

cam asa plangea acum 2-3 ani si bourceanu pe la steaua. si acum....

valiza.epo
valiza.epo  •  28 Mai 2015, 09:34

Da' cine v-a pus sa vindeti meciul lui Becali?! Ati crezut ca daca va da Viitura Blatistului Hagi punctele facute cadou FCSB-ului veti scapa?! Va meritati soarta, caprelor!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistulbrasov
stelistulbrasov  •  28 Mai 2015, 08:56

Respect capitane! Ai fost singurul care ai dat TOTUL pentru Steagu.....

Vezi toate comentariile (38)
Comentează
Close