FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A rămas pentru petreceri » La final de contract, Rocha nu a plecat încă din România

Chiar dacă nu a dat satisfacție, Rocha a ieșit doilea marcator al Stelei, după Raul Rusescu
Chiar dacă nu a dat satisfacție, Rocha a ieșit doilea marcator al Stelei, după Raul Rusescu

Articol de - Publicat luni, 03 iunie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 02 iunie 2013 19:22

Rocha şi-a încheiat conturile cu Steaua, însă nu a părăsit România din dorinţa a fi alături de foştii săi colegi la botezul lui Pîrvulescu şi nunta lui Latovlevici.

Vremurile în care Steaua schimba lotul după fiecare sezon au apus. Acum, roş-albaştrii vor păstra aproape toţi jucătorii care au luat titlul, cu o singură excepţie: Adi Rocha. Brazilianul, deşi a marcat 9 goluri în acest campionat, în Liga 1, nu a fost de la început pe placul patronului şi a fost anunţat că e liber să plece din Ghencea în această vară.

Sud-americanul de 27 de ani a avut contract cu Steaua pînă la 1 iunie, iar acum e liber să semneze cu oricine. Surse din anturajul brazilianului susţin că acesta are oferte din Cipru şi Israel.

Cu toate acestea, Rocha nu s-a grăbit să părăsească România după petrecerea de final a Stelei. Chiar dacă ceilalţi străini au plecat, Adi a preferat să mai stea. Motivul? Brazilianul a rămas pentru a putea petrece vinerea trecută alături de colegii săi la botezul micuţului Lucas, băieţelul lui Paul Pîrvulescu, iar ieri a fost prezent la Timişoara, unde a avut loc nunta lui Latovlevici.

"Rocha e un băiat extraordinar. Nu a putut declina invitaţiile şi a mai rămas puţin. El nu va mai îmbrăca tricoul Stelei în sezonul viitor. E singurul fotbalist de care ne vom despărţi", a spus managerul Mihai Stoica la Digi 1.

"Rocha şi-a făcut mulţi prieteni la echipă, e trist că va pleca de la noi. D-asta nici nu s-a dus încă acasă, a vrut să mai petreacă puţin timp alături de foştii săi colegi" (MM Stoica, manager Steaua)

27 de meciuri a prins Rocha în tricoul Stelei în acest sezon, în toate competiţiile

12 reuşite a bifat brazilianul pentru roş-albaştri, în toate competiţiile, fiind al doilea marcator al Stelei

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"Reghe nu pleacă!"
Paul Pîrvulescu, finul antrenorului Stelei, a precizat că Laurenţiu Reghecampf nu va pleca de la Steaua în această vară: "Mister ne-a promis că va rămîne alături de noi şi în sezonul viitor. Ne dorim foarte mult să ajungem în grupele Ligii Campionilor, să cîştigăm titlul 25 şi Cupa României". Confirmarea a venit şi de la Anamaria Prodan: "Laur mai are contract cu Steaua încă doi ani, unde să plece? Nu poate lăsa echipa acum şi nici oamenii care au avut încredere în el".

"Am plîns pentru Gigi"
Bănel Nicoliţă a dezvăluit la nunta sa că a plîns atunci cînd a aflat că fostul său patron de la Steaua, Gigi Becali, a fost închis: "Nu e corect ce se întîmplă cu nea Gigi. A făcut numai lucruri bune în ţară şi nu merită să fie închis pentru că altcineva i-a propus un schimb de terenuri. Am plîns şi am suferit mult cînd am auzit că a fost arestat. E o mare nedreptate. Îi transmit să fie puternic, să aibă forţă să treacă peste momentul ăsta".

Vacanţă la Las Vegas
Laurenţiu Reghecampf şi Anamaria Prodan vor pleca zilele viitoare în vacanţă, la locuinţa lor din Las Vegas. "Mergem în locul în care ne-am îndrăgostit din ce în ce mai mult unul de celălalt. Vom pleca în America cu toată familia, dar cu siguranţă ne vom găsi timp şi pentru o escapadă amoroasă. Cine ştie?, poate concepem un copil în vacanţa asta", a spus Anamaria pentru wowbiz.ro.

Slujbă specială pentru Becali
Ieri dimineaţă, la biserica din interiorul Penitenciarului Rahova mai mulţi călugări sosiţi de la Muntele Athos special pentru Gigi Becali au ţinut o slujbă. Călugării au primit după mai multe încercări permisiunea Bisericii Ortodoxe pentru a ţine slujba la biserica penitenciarului, unde au participat 85 de deţinuţi, printre care şi patronul Stelei, închis de două săptămîni.

INBOX:
- Ieri seară, steliştii au fost la nunta lui Iasmin Latovlevici, eveniment care a avut loc în apropiere de Timişoara. Ei au dansat pînă dimineaţă pe ritmurile maneliştilor Adrian Minune, Florin Salam şi Adi de la Vîlcea.
- Oficialii Poliţiei Bucureşti: "Joi seară, Gheorghe Mustaţă, liderul galeriei steliste şi nepotul său au înjunghiat cu mai multe cuţite un bărbat care a fost internat de urgenţă la spital".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
insurgentul.
insurgentul.  •  03 Iunie 2013, 09:36
Postat de putregaiu pe 03 Iunie 2013, 09:11

Iasmin Manelovici

Nu cred ca ai peste 15 ani este?

putregaiu
putregaiu  •  03 Iunie 2013, 09:11

Iasmin Manelovici

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close