FOTBAL  »  Superliga  »  DUNĂREA CĂLĂRAȘI - POLI IAȘI 2-0

A recidivat și e în pericol » Ar putea fi exclus din lot!

Cioinac e un
Cioinac e un "specialist" al cartonașelor galbene și roșii // FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 27 august 2018 18:00

Mijlocaşul la închidere al Iaşiului, Ionuț Cioinac (27 de ani), a fost din nou personajul negativ al echipei din Copou după ce-a fost eliminat în minutul 45 al partidei de la Călărași, pierdută cu 0-2.

Cioinac a primit al doilea cartonaş galben pentru un fault la Ispas, iar arbitrul l-a trimis la cabine. În sezonul trecut, jucătorul celor de la Poli a mai contabilizat două eliminări stupide, cu Dinamo și FCSB.

După meciul contra steliștilor, președintele Adrian Ambrosie anunța: "Cioinac a primit un ultim avertisment. În cazul în care va mai avea o abatere asemănătoare, vom lua măsuri radicale, ce pot ajunge chiar şi până la excluderea din lot".

Vezi și: Flavius Stoican curtează un fotbalist de la FCSB: "Nu-mi iau gândul de la el!"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
krokoi
krokoi  •  27 August 2018, 18:36

cu ocazia acestui articol de 2 fraze ati fi putut sa va informati si sa dati si o statistica a cartonaselor rosii incasate de cioinac in sezonul trecut. eu asta ma asteptam sa citesc in acest articol, nu 2 fraze cu lucruri pe care eu ca suporter iesean le cunosc. sunteti niste jurnalisti incompetenti, lenesi si va pasa doar de can-canuri. eu ca editorialist v-as propune spre concediere dar conducerea este la fel. elitismul in jurnalism a disparut o data cu foamea prostimii pentru can-can.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează