FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

A refuzat ACS Poli pentru a semna cu CFR Cluj, dar a fost dat afară din Gruia!

Articol de GSP - Publicat joi, 14 august 2014 00:00 / Actualizat joi, 14 august 2014 20:18

Adus la CFR Cluj la insistenţele lui Vasile Miriuţă, Daniel Stana, 31 de ani, a părăsit gruparea "vişinie" la doar o lună după semnarea contractului.

"A fost o dezamăgire cruntă. Am făcut şi eu o poză în tricoul CFR-ului şi am plecat. Nu vreau să vorbesc urît de cei de aici, poate că mă aşteptam să nu se procedeze aşa la un club de talia CFR-ului. Poate că dacă veneam prin intermediul altor oameni eram şi acum la Cluj.

Era un proiect frumos la Timişoara, se doreşte promovarea, dar am ales Clujul. E o enigmă pentru mine ce s-a întâmplat la CFR. Nu cred că Miriuţă a luat această decizie. Chiar ţin să-i mulţumesc pentru încredere şi să-i urez succes. Alţii au luat această decizie, dar nu vreau să dezvolt subiectul. N-am vrut să stau şi să iau bani de la CFR fără să joc, aşa cum au făcut-o alţii", a declarat Stana pentru ştiridesport.ro.

După ce şi-a reziliat contractul cu CFR, mijlocaşul a semnat cu divizionara secundă CSM Rîmnicu Vîlcea.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 August 2014, 19:32
Postat de mido_ pe 15 August 2014, 07:36

Il vrei la Steaua ? :)

asta le mai lipsea ghencistilor..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  16 August 2014, 19:32

n-am auzit de asta..

cfrmania2
cfrmania2  •  15 August 2014, 23:55
Postat de talpaiadului pe 15 August 2014, 01:19

KFuReaza se desfiinteaza. O facatura, la fel ca si Unirea Urzinceni, FC Vaslui si Astra Giurgiu. Patronul s-a plictisit si arunca jucaria. Raman in urma ei doua titluri furate si cateva puncte aduse la coeficientul de tara.

in UCL mai multe decat steaua . Coeficient in UCL in 2012 mai mare ca al Stelei .Stiu adevarul doare .Echipa steaua echipa de duniza in UCL.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează