FOTBAL  »  Superliga  »  ANTRENOR

A refuzat să antreneze o echipă din Liga 1: "Cunosc foarte bine clubul, jucătorii"

Articol de GSP - Publicat vineri, 24 martie 2017 19:01

Adrian Falub (45 de ani) a fost prima variantă pentru postul de antrenor la ASA după ce Ilie Stan a fost demis, însă antrenorul a declinat oferta ultimei clasate din Liga 1.

"Am refuzat ASA pentru că nu era un moment oportun. Cunoșteam foarte bine clubul, jucătorii. Le mulțumesc celor de acolo că mi-au făcut o ofertă.

Dar poate altădată voi da un răspuns afirmativ. Cred că ar trebui să fiu un pic mai atent în ceea ce privește alegerea mea. Cred că colaborarea cu un președinte trebuie să fie un lcuru esențial în club", a declarat Falub la TV Dolce Sport.

ASA Târgu Mureș l-a pus antrenor până la urmă pe Ionuț Chirilă (51 de ani).

...despre posibilitatea ca România să joace în sistemul 3-4-1-2 cu Danemarca: "Eu cred că sistemul cu 3 fundași îți poate da soluții ofensive, dacă știi să folosești fundașii din bandă. Cred că avem jucători care știu să joace acest sistem, Toșca, Săpunaru, Chiricheș...Iar Latovlevici și Benzar sunt perfecți pentru acest sistem. În acest 3-4-1-2, Stanciu ar avea multă libertate. E posibil ca Alibec și Keșeru să joace împreună, chiar dacă nu sunt neapărat complementari".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează