FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A reînceput bătălia la Dinamo » Transferul dorit de Rednic a picat fiindcă era implicată Anamaria Prodan și nu fiica sa Luana! Reacția soției lui Reghe

Articol de - Publicat vineri, 08 februarie 2019 09:00

Mircea Rednic și Luana Rednic au blocat transferul mijlocașului belgian Geoffrey Bia (29 de ani) la Dinamo doar pentru că agentul fotbalistului lucra în România cu Anamaria Prodan.

De la revenirea lui Rednic la Dinamo, 20 de jucători și-au făcut bagajele. Antrenorul a făcut curățenie generală și a început să transfere pe bandă rulantă având susținerea fiicei-impresar, Luana.

Cei doi s-au mișcat serios în această iarnă, iar fotbaliștii aduși au început deja munca sub comanda antrenorului.

"N-au vrut să facă transferul cu Ana!"

Zilele trecute, Dinamo a fost la un pas să mai dea o superlovitură, dar Rednic s-a opus pe ultima sută de metri venirii lui Geoffrey Mujangi Bia. Un mijlocaș belgian de 29 de ani cu un CV foarte interesant.

Cu meciuri la Sporting Charleroi, Wolverhampton, Standard Liege, Watford, Sion, Kayserispor și Lokeren, acesta era dispus să renunțe la bani pentru a juca într-un campionat bun.

Agentul fotbalistului susține că Geoffrey n-a mai semnat cu Dinamo după ce Rednic a aflat că agentul colaborează în România cu Anamaria Prodan și a blocat mutarea deși îl dorea pe fotbalist de mai bine de două luni!

"Am vorbit miercuri cu Rednic și antrenorul mi-a spus că-l place pe fotbalist. După doar doar minute m-a contactat Luana. M-a sunat! Eu le-am zis că am un partener în România, pe Anamaria Prodan, că doar cu ea lucrez. Cei de la Dinamo au discutat și cu alte persoane pentru a-l contacta pe fotbalist să-l momească să semneze, dar le-a zis că lucrează doar cu mine!

Dinamo a vrut să facă transferul, dar cu altă persoană, nu cu Ana! Mi-au zis că putem să vorbim cu altă persoană pentru a putea face transferul ăsta. Doar că și Geoffrey vrea ca transferul să se realizeze prin mine și Ana! Cum să renunțe la mine? Eu din ce câștig bani? Muncesc gratis?"

Agentul jucătorului, în exclusivitate pentru Gazetă

Geoffrey e încă în România

Impresarul spune că nu renunță cu niciun chip la colaborarea cu Anamaria Prodan!

"Cum să renunț la partenerul meu de aici dacă lucrez cu el de ani de zile? Doar fiindcă-mi cer Mircea și Luana Rednic? Ana este un om corect, profesionist, care se zbate pentru jucători, care mă ajută! Le-am transmis că dacă nu vor să semneze cu jucătorul doar din acest motiv, nu este nicio problemă. Chiar n-avem timp de pierdut!

Eu l-am convins pe băiat să vină în România pe bani puțini. Nu-l interesau banii, își dorea doar să joace pentru că i-am spus că după jumătate de an în România poate pleca la mai bine undeva în străinătate", a mai spus agentul. 

400.000 €este cota de piață a lui Geoffrey Bia, conform siteului de specialitate transfermarkt.de, cea mai bună cotație a acestuia fiind în 2015: 4 milioane de euro

"Geoffrey Bia a fost informat că nu mai face parte din lotul clubului. Nu vrem să comentăm mai multe despre asta. Este un subiect de bucătărie internă. El nu s-a mai antrenat cu noi și a fost anunțat că s-a renunțat la serviciile sale"
Herman Van de Putte, ofițer de presă Lokeren

"Sunt mult prea mare..."

Anamaria Prodan a comentat ieri dezvăluirile impresarului care-l reprezintă pe Geoffrey. "Pe mine mă distrează acest subiect la maximum... Ce pot să zic? Fiecare agent lucrează cu anumiți parteneri. Sunt mult prea mare să mă uit dacă iau câteva sute de euro din contractul unui jucător sau o mie, două mii de euro de la un club de fotbal.

În primul rând, eu îmi doresc ca jucătorii mei să ajungă să semneze și după aceea să stăm de vorbă de posibilii bani pe care-i primesc. Ce să fac cu două mii de euro? De asta am ajuns așa mare și iubită de jucătorii mei și de oamenii care conduc echipe pentru că am pus jucătorii și cluburile pe primul plan, nu m-am bucurat la 500 de euro", a spus Ana. 

"Păpică, mangiare, cacare, dormiro"

Mircea Rednic continuă să-i atace pe jucătorii plecați de la Dinamo, despre care spune că n-au avut atitudine și că s-au mulțumit cu ceea ce aveau. Acesta a folosit un limbaj colorat pentru a descrie ceea ce se întâmpla la echipă în toamnă.

"Ei erau mulțumiți, salarii bune, viață frumoasă. Aveau păpică, mangiare, cacare, dormiro. Asta e diferența între ce a fost înainte și ce e acum. Nu exista interes, așa că Auf Wiedersehen! Nimeni nu are răbdare, nu exista timp de așa ceva. Păi, fac calcule. Cei care au plecat aveau 102.000 de euro lunar, acum suntem la 60.000. E o economie de 50.000 de euro și e altă atitudine", a zis Rednic, ieri, la conferința de presă. 

"Eu n-am obligat pe nimeni, în viața mea, să semneze cu mine pentru un transfer! Dacă-ți dorești binele tatălui, al soțului, n-ai cum să faci așa ceva. Ce faci cu un comison de 3.000-5.000 de euro? Cred că Luana îi dorește binele tatălui, dar n-ai voie pe pământul ăsta să obligi jucătorul să semneze cu tine"
Anamaria Prodan, impresar, în ianuarie 2019 pentru GSP

34de goluri în 150 de meciuri a reușit Geoffrey în prima divizie belgiană

71de minute în 4 meciuri a strâns Bia în Premier League

Vezi și: 

Anunțul venit din Ștefan cel Mare: „Ricci e mai bun decât Nedelcearu!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (35)
802979939873029
Jack Willson  •  08 Februarie 2019, 19:48

Mult respect pentru Nenea Rednic! Jucatorii impresariati de Femeia cap de Mop si Penitentiarul Becali nu au ce cauta la Dinamo! Sa-si tina bijuteriile la ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  08 Februarie 2019, 16:49

in B merge si fara el

q2016
q2016  •  08 Februarie 2019, 16:43

"...dupa jumatate de an sa plece..." - eu cred ca asta a fost problema, nu Luana. Daca Prodanca se zbate pentru jucatori, sa se faca lider sindical. La Dinamo este nevoie de cineva care sa se zbata pentru Dinamo.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează