FOTBAL  »  Superliga  »  RETRAGERE

A renunțat la fotbalul profesionist pentru a se face cântăreț: "Am cântat la nunțile lui Găman și Pintilii"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 octombrie 2018 15:01

Cosmin Bîrlan are 23 de ani și până în urmă cu doi ani a jucat pentru Universitatea Craiova și Pandurii Târgu Jiu. Tânărul a decis să lase fotbalul deoparte și să se apuce de muzică populară.

“A fost una dintre cele mai frumoase perioade pentru că jucam pentru echipa mea de suflet și am avut privilegiul de a fi antrenat chiar de Gheorghiță Geolgău, fostul mare jucător al Științei. La 16 ani am plecat la Pandurii Târgu Jiu și am prins lotul în perioada în care echipa juca în prima ligă, iar Pandurii erau pe locul doi în campionatul României”, a declarat Cosmin Bîrlan pentru Ziarul de Craiova.

Bîrlan a fost în lotul Pandurilor în cea mai bună perioadă a clubului, dar între timp și-a dat seama că poate obține mai mulți bani din cântat decât din fotbal.

“Am cântat la nunta lui Valerică Găman, fostul fundaș al FC Universitatea Craiova, apoi la Mihai Pintili, jucător la Steaua București. Acum îmi este dragă muzica la fel de mult pe cât îmi era odată fotbalul. Nu regret că am renunțat și încerc să mă afirm ca solist de muzică populară”, a adăugat Bîrlan.

Cosmin Bîrlan n-a apucat să debuteze în Liga 1, însă a fost rezervă pentru Pandurii pe prima scenă fotbalistică în 2014 la un meci câștigat cu U Cluj, scor 3-0.

birlan
Cosmin Bîrlan pe când era la Pandurii

 Imagini cu Cosmin Bîrlan de la o nuntă din 2017

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează