FOTBAL  »  Superliga  »  

A renunţat la Gesoski

Articol de - Publicat miercuri, 13 februarie 2008 00:00

Antrenorul Politehnicii Iaşi, Ionuţ Popa, a anunţat că renunţă la atacantul macedonean Gesoski, care venise în probe. Altfel, deşi l-a folosit în prima repriz a amicalului cu Suceava pe juniorul Ţucudean (Atletico Arad), tehnicianul ieşean a repetat declaraţia privind imposibilitatea achiziţionării fotbalistului.

"Mie îmi place cum se mişcă acest copil, dar nu-l putem lua. Sigur că l-aş vrea pentru viitor, dar cine bagă peste 100.000 de euro într-un copil de 16 ani? Mai ales că noi nu stăm deloc bine cu banii. Am vrut doar să-l văd cum se mişcă. Dacă a trezit interesul lui Celtic Glasgow şi a lui Manchester City, e clar că le are cu mingea", a spus Popa.

„Lampard” Popescu, primul plecat de la FCSB? » Până să vină oferta lui Becali, a bătut deja palma cu alt club din Superligă: „Suntem încântați, e un campion”

L-a disperat pe Hagi: „Ne despărțim, nu se mai poate! La câți bani îi dăm, trebuia să fie star”


Comentarii (6)
 •  17 Februarie 2008, 10:36

Daca n-ar fi porumboiu ati mulge voi vaca in continuare... tzaranilor.. cu orashu vostru in care dk apesi oleak pe acceleratie ai iesit din ele:-j si va credeti mare natie... penibililor

 •  17 Februarie 2008, 10:34

Ce vaslui mah.. cine a stat acolo mult si bine in diviziile inferioare.. si plus de asta cine v-a batut mai tot timpu...ati castigat si voi de cateva ori si gata... crezi ca mult are sa va mearga? Tzarani cocliti... in loc sa va duceti la prajit v-ati apucat de fotbal:))) vacarilor....

 •  16 Februarie 2008, 19:41

erffwrttrw

Vezi toate comentariile (6)
Comentează