FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI

A rezistat 3 luni! Alexandru Ioniță a rămas din nou fără echipă

Alex Ioniţă a marcat 15 goluri în 57 de meciuri jucate în Liga 1
Alex Ioniţă a marcat 15 goluri în 57 de meciuri jucate în Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 05 februarie 2016 00:00

FC Voluntari i-a reziliat contractul lui Alexandru Ioniță la doar 90 de zile după ce Gheorghe Mulțescu l-a adus la echipă.

Ilfovenii au decis să se despartă de mai mulți jucători în această iarnă, iar unul dintre aceștia este Alexandru Ioniță. Fotbalistul de 26 de ani și-a început cariera ca mare speranță a fotbalului românesc. La 19 ani a primit șansa de a arăta ce poate la Rapid și a bifat două sezoane foarte bune.

Răsplata? Nemții de la Koln au oferit 2,5 milioane de euro pentru talentatul vîrf. Nu a reușit să se impună în Germania, iar în două sezoane a bifat doar 89 de minute. A mai evoluat apoi la Rapid, Orduspor și la AEL Limassol pînă să vină la Voluntari, însă nicăieri nu a impresionat.

În noiembrie 2015 a fost adus de Gheorghe Mulțescu la Voluntari, unde atacantul a venit cu speranțe mari. La doar trei luni, timp în care a bifat doar 26 de minute în 4 meciuri, lui Ioniță i-a fost reziliat ieri contractul.

6 jucătoria pus pe liber Ionel Ganea: Botaș, Tchoutou, Al. Ioniță, Goossens, Cîrstocea și Pîrvulescu

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează