FOTBAL  »  Superliga  »  FALIMENT

A scăpat de faliment » Liga 1 nu va rămâne cu 13 echipe în acest sezon

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 decembrie 2016 13:13

ASA Tg. Mureș a scăpat de faliment, iar clubul nu va fi exclus din Liga 1 așa cum anunța președintele FRF, Răzvan Burleanu.

Instanța a decis azi ca formația mureșană să nu intre în faliment, potrivit Digi. Clubul a stins litigiile pe care le avea și a scăpat de o parte din probleme.

Totuși, luni, ASA riscă să fie depunctată de Comisia de Licenţiere a FRF, din cauza datoriile la 30 septembrie, care nu au fost plătite până pe 30 noiembrie. Mureșenii ar uma să piardă 3 puncte și ar rămâne cu 6 puncte, clasându-se tot pe locul 13.

"Dacă se pronunţă falimentul în ceea ce priveşte un club din Liga 1, sunt zvonuri în acest sens, Federaţia e obligată să-l excludă. Adică să terminăm campionatul cu 13 echipe" Burleanu, la TV Digi, pe 7 decembrie

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
liviuemil
liviuemil  •  09 Decembrie 2016, 19:42

Veste naspa ***!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

sakamoto
sakamoto  •  09 Decembrie 2016, 14:20

Pandurii lui doctor monta, au probleme cu muuuuult mai grave. Are iorgu curaj sa-si depuncteze prietenul, de la Dubai? Sau pt Pandurii, exista alt regulament? Lpf aplica unora politica biciului si altora politica cozonacului! Pt un fotbal curat!

travka
travka  •  09 Decembrie 2016, 14:08

Oricum retrogradează

Vezi toate comentariile (5)
Comentează