LIGA 1  ·  CS U CRAIOVA

A semnat şi s-a dus la biserică » Bulgarul Valentin Iliev a parafat un contract cu CS U Craiova pentru un sezon

Articol de — Luni, 28 Septembrie 2015, 00:00

Remiza în faţa Pandurilor a venit cu veşti bune pentru antrenorul Craiovei, Emil Săndoi.

Oficialii echipei au reuşit să-l convingă pe fundaşul Valentin Iliev, 35 de ani, să se întoarcă în Bănie. "Este un jucător pe care mi-l doream de foarte mult timp, dar are de muncit pînă se va pune la punct cu pregătirea fizică. Ne trebuia un fundaş central şi cred că am făcut o afacere bună cu el. Cine ştie, poate pe viitor o să joace chiar cu Popov în apărare, mai ales că ei au evoluat împreună în Bulgaria!", a spus Săndoi, imediat după ce-a aflat de transfer.

Iliev a ajuns ieri dimineaţă la Craiova a semnat contractul valabil pentru un sezon apoi i-a rugat pe şefii olteni să-l lase să se prezinte la echipă abia de luni. "După ce-a parafat contractul, a plecat la biserică să se roage! Le-a spus celor din club că se duce la slujba de duminică, aşa cum face în fiecare săptămînă", spun sursele ziarului.

Fundaşul este cunoscut pentru credința sa. Şi-a tatuat cruci şi mesaje religioase pe ambele braţe. "Semnificaţia tatuajelor mi se adresează, e legată de ceea ce simt. Nu-mi cere să vorbesc despre religie, nu vreau să fac asta. Nu fac paradă. Mă ajută pe mine, e suficient. Nu ţin să explic cuiva de ce cred în Dumnezeu", spunea bulgarul în urmă cu patru ani, după ce-a ajuns la Steaua.Șeful Chirurgiei din Deva, care și-a scos soția medic din carantină, i-a amenițat pe jandarmi cu Berbeceanu. Reacția șefului de cabinet de la MAI

Libertatea

Comentarii (1)

valu4ever  •  28 Septembrie 2015, 19:57

csu.azilul din fotbalul romanesc...

Vezi toate comentariile (1)

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
08:30 Tenis, Reluare

Turnee de Mare Șlem

Eurosport
16:00 Snooker, Reluare

Openul Scoției și Mastersul de la Londra

Eurosport
20:00 Biatlon, Reluare

Etape de Cupa Mondială

Eurosport
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1