FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A treia despărţire » Steaua a mai renunţat la un jucător înainte de plecarea în Austria

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 iunie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 15 iunie 2013 18:40

Steaua mai pierde un jucător înainte de aflarea verdictului UEFA în privinţa dreptului de participare în Liga Campionilor.

"Roş-albaştrii" au plecat astăzi în Austria, dar printre cei care au făcut deplasarea nu s-a numărat şi Răzvan Stanca, anunţă DigiSport. Portarul de 33 de ani nu a fost oprit în lot de Laurenţiu Reghecampf şi se va despărţi de Steaua în următoarele zile. În cantonament au mers Ciprian Tătăruşanu, nou-venitul Florin Niţă şi Valentin Cojocaru.

Stanca a semnat prima dată cu Steaua în vara lui 2010, fiind adus de Victor Piţurcă. S-a transferat la Universitatea Craiova după doar un meci în tricoul roş-albastru, dar a revenit în Ghencea la începutul lui 2011. Alături de "militari" a cîştigat o Cupă a României şi un titlu. Stanca este al treilea jucător care pleacă de la Steaua în această vară după Adi Rocha şi Raul Rusescu.

Lotul

Portari: Tătăruşanu, Niţă, Cojocaru
Fundaşi: Rîpă, Georgievski, Latovlevici, Pîrvulescu, Chiricheş, Szukala, Gardoş, D. Bratu
Mijlocaşi: Adi Popa, Tănase, Răduţ, N. Stanciu, Iancu, Pintilii, Bourceanu, Prepeliţă
Atacanţi: Nikolici, M. Costea, Tatu

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (63)
robotzel
robotzel  •  15 Iunie 2013, 21:30
Postat de educated_fool pe 15 Iunie 2013, 20:45

tinere meriti o lobotomie... cado...

combate-l cu cifre si adevaruri si ai dreptate. nu asta a cerut UDMR-ul? nu paskany este numarul 1 in contributiile pentru pdl? sunt date oficiale si corecte ... te rog sa il combati si iti dau dreptate.

educated_fool
educated_fool  •  15 Iunie 2013, 20:45
Postat de vaalah pe 15 Iunie 2013, 17:32

În 2008, cel mai generos finanţator al PD-L la nivel naţional a fost, potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial, „cetăţeanul” Arpad Paszkany, cu 1,45 milioane de lei. In total Arpad Paszkany a bagat foarte multe milioane in buzunarele lui Basinescu . ____________ Parlamentarul UDMR, Marko Attila, UDMR cere din nou FIFA şi UEFA „pedeapsa maximă” pentru România, asta este mizeria din Gruia, clubul sintetic al maghiarilor dusmanii Romaniei . Iata ce se ascunde in spatele lui Arpad Zoltan Paszkany .Saptamana trecuta UDMR a trimis o nouă scrisoare la FIFA, în care atrage atenţia forului european asupra atitudinii rasiste a a fanilor români la partida amicală cu Trinidad-Tobago.

tinere meriti o lobotomie... cado...

kilimanjaro
kilimanjaro  •  15 Iunie 2013, 20:42
Postat de thumbzilla.. pe 15 Iunie 2013, 18:36

Mihai Stoica · 41.016 persoane care urmăresc acum aproximativ o oră în Bucharest, Bucuresti ______________________________________ Cand te gandesti ca, din 100 romani amatori de fotbal, 52 sunt cu noi si aproape 9 ;) cu rivalii, cand te gandesti ca asteapta sa te incurajeze si in sezonul viitor cei mai fanatici suporteri, singurii care pot face aerul IRESPIRABIL pentru adversarii nostri, cand te gandesti ca ai pastrat majoritatea jucatorilor care au dus greul in sezonul trecut, nu poti avea altceva in minte decat ca vei reusi sa-ti aperi cu succes TITLUL. Pana la urma, asta e cel mai important pentru STELISTI ! UNITI SPRE UCL & 25 !!

Cum adică, din 100 de amatori de fotbal, 52 sunt cu voi și 9 cu rivalii ? Asta face 61. Și restul de 39 bucăți suporteri ? S-au dus să-și cumpere tricouri cu Fry Gigi ?! :))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (63)
Comentează