FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

A venit doar pentru 6 luni? Suma infimă pentru care Steaua îl poate pierde pe Gabi Tamaş

Articol de - Publicat marti, 20 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 20 februarie 2015 18:24

Gabi Tamaş a semnat un contract pe doi ani, însă ar putea pleca de la Steaua chiar în această vară, avînd o clauză specială trecută în contract.
Fundaşul de 31 de ani a încasat un bonus consistent la semnătură, 180.000 de euro, bani pe care îi poate restitui în vară dacă va dori să plece. Astfel, orice echipă care îl doreşte pe Tamaş la finalul sezonului trebuie doar să plătească acea sumă.

Tamaş ia însă în calcul această opţiune doar dacă oferta ar fi de la o grupare importantă din Anglia, pentru că îşi doreşte să evolueze din nou în grupele UEFA Champions League.

Citeşte mai multe despre problemele financiare care l-au determinat pe Tamaş să semneze cu Steaua în ediţia tipărită de astăzi a Gazetei Sporturilor sau pe platforma Gazeta Digitală!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
solomon_i
solomon_i  •  20 Ianuarie 2015, 17:07

Nu ma mai mira nimic avand in vedere ce conducere "competenta" avem la Steaua.

breitner
breitner  •  20 Ianuarie 2015, 16:52

Nu cred ca-i ajung banii pana la vara (doar beau si "prietenii" pe banii lui)!!!

nebraska
nebraska  •  20 Ianuarie 2015, 15:12
Postat de jim_b_brown pe 20 Ianuarie 2015, 14:06

Doar romani, posibil Moti .

Moti e din alt material,nu s-ar murdari sa joace sub cimitir...genul lui Giani Kirita.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează