FOTBAL  »  Superliga  »  CHIAJNA

A venit la meci să-și susțină fosta echipă! Prezență surpriză în tribunele de la Voluntari

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2018 19:27

Concordia Chiajna a câștigat meciul cu Juventus, 3-1, și formația antrenată de Ionuț Badea așteaptă mai liniștită ultimele două etape.

Printre cei care au ținut să vadă partida cu bucureștenii s-a aflat și fostul jucător al Concordiei, Vali Lazăr.

"Am luat deja vacanță la echipe mea de club și rămân în țară până pe 25 iunie când reluăm pregătirile. Vom face un cantonament în Tunisia și apoi intrăm în linia dreaptă înaintea startului în noul sezon.

Am ținut să fiu prezent lângă foștii mei colegi de la Chiajna. Voi fi la meci și sâmbătă, la partida cu FC Voluntari. Sper ca echipa să rămână în primul eșalon", a punctat Lazăr care nu ia în calcul o revenire în țară.

"Mă simt bine în Qatar unde am fost confirmat și pentru sezonul viitor. Mai am patru ani de contract și vreau să îi onorez", a mai punctat Vali Lazăr.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează