FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME

„A venit un pic mai dolofan!” » Semnal de alarmă tras în vestiar: „Face eforturi să revină la forma lui de vis”

Articol de - Publicat duminica, 21 ianuarie 2024 14:38 / Actualizat duminica, 21 ianuarie 2024 18:12

Godberg Cooper (26 de ani) a jucat constant în tricoul celor de la UTA, dar Mircea Rednic l-a băgat în ședință pe atacantul italian. Principala problemă? Kilogramele în plus cu care acesta s-a întors la echipă, după vacanța de iarnă.

Mircea Rednic taie în carne vie la Arad și se desparte pe bandă rulantă de jucătorii despre care nu crede că-l pot ajuta în partea a doua a sezonului de Superligă.

Mircea Rednic vrea să-l dea afară, dar îl trimite titular cu FCSB » Situație incredibilă în Superligă!
UTA ARAD
Mircea Rednic vrea să-l dea afară, dar îl trimite titular cu FCSB » Situație incredibilă în Superligă!

Chiar înaintea meciului de luni seară, de la București, cu FCSB, Mircea Rednic a pus mai mulți jucători pe lista neagră și i-a sfătuit că e mai bine să-și caute echipe pentru că vor avea șanse minime spre deloc la Arad.

Cooper s-a îngrășat în vacanță

Un alt fotbalist care încă primește credit, dar care a fost băgat în ședință de „Puriu”, este Godberg Cooper (26 de ani). Atacantul italian s-a întors cu ceva kilograme în plus și asta l-a nemulțumit teribil pe antrenor.

„A venit un pic mai dolofan, dar a făcut și face eforturi să revină la forma lui de vis” a fost mesajul transmis de antrenor la conferința premergătoare duelului cu FCSB.

În actualul sezon, Cooper a jucat în 19 meciuri pentru UTA și a reușit să înscrie de trei ori. Unul dintre cele trei goluri fiind chiar cu FCSB. Și nu a fost orice fel de reușită, ci golul victoriei în duelul cu bucureștenii.

„Vorbește mai puțin, fă mai mult!”

După discuția pe care a avut-o cu Rednic, Godberg Cooper a ascultat sfaturile „principalului” și s-a „închis” în sala de forță.

+7 FOTO

„În continuu progres” și „Vorbește mai puțin, fă mai mult!” au fost mesajele postate de atacant pe Instagram. Dar și mai multe imagini în care trăgea din greu la aparate.

Cine este Godberg Cooper?

Într-un interviu exclusiv pentru GSP.RO, atacantul de 26 de ani al arădenilor a punctat cele mai importante informații despre el. Cooper a sosit la Chindia Târgoviște în iulie 2022, un an mai târziu semnând contractul cu UTA Arad.

  • „Familia mă motivează cel mai mult, este mereu alături de mine și îmi dă energie. Îmi alină momentele de frustrare. Apoi, eu mă motivez foarte mult”
  • „Îmi place mult Balotelli. Doar ca stil de joc, nu cum gândește sau reacționează în afara fotbalului. De asemenea, îmi plac Lukaku, un vârf de forță, puternic, ca mine, dar și rapid, Drogba, Ronaldo”
  • „Tata mi-a vorbit mult despre Hagi, era un fan al lui. Familia mea locuiește la Bergamo, Brescia nu e departe, l-a plăcut pe Hagi din perioada petrecută în Italia și de la Campionatul Mondial din 1994”
  • „În România am vizibilitate, multe posibilități de a trece la un nivel superior. Liga 1 este una dintre diviziile importante ale Europei de Est. Dacă ai statistici bune, multe cluburi din Vest vor fi atrase de tine”

Citește și:

Cel mai scump străin cumpărat de Gigi Becali, aproape de două recorduri fabuloase: „Voi continua să lupt și să fac istorie în fiecare joc!”
FCSB
Cel mai scump străin cumpărat de Gigi Becali, aproape de două recorduri fabuloase: „Voi continua să lupt și să fac istorie în fiecare joc!”
Mircea Rednic anunță noutăți la Arad: „V-am spus că vin maximum patru jucători. Au venit doi și mai vin trei. Doi cu trei? Patru!”
UTA ARAD
Mircea Rednic anunță noutăți la Arad: „V-am spus că vin maximum patru jucători. Au venit doi și mai vin trei. Doi cu trei? Patru!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează