FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

„A vorbit fără să fie întrebat” » Mihai Rotaru intervine în disputa Cârțu - Rădoi

Mihai Rotaru
Mihai Rotaru

Articol de GSP - Publicat marti, 15 noiembrie 2022 09:45 / Actualizat marti, 15 noiembrie 2022 10:34

Mihai Rotaru, patronul lui CSU Craiova, a comentat evenimentele tensionate petrecute în club în ultimele zile, după ce Mirel Rădoi a ales să critice public indisciplina din cadrul lotului.

Ieri, patronul juveților îi criticase pe Rădoi și pe președintele Sorin Cârțu, despre care a spus că „și-au spălat rufele murdare în public”, și a anunțat că-i va amenda. Între timp, Rotaru și-a mai îndulcit discursul și astăzi a negat că ar exista o ruptură în interiorul clubului. Totuși, a lăsat de înțeles că n-a fost de acord cu ieșirea lui Sorin Cârțu, care a contestat public măsurile lui Rădoi. 

Mihai Rotaru intervine în disputele interne de la Craiova: „Cârțu a vorbit fără să fie întrebat”

„Noi suntem alături de domnia sa în continuare (n.r. - de Mirel Rădoi), nu e nimic anormal. Lucrurile sunt pe făgașul normal, așa trebuie să se desfășoare. Sigur că domnia lui trebuie să-și impună lucrurile, dar trebuie să fim atenți, lucrurile pot degenera, pot fi interpretate. Cu toții avem lucruri pe care nu vrem să le expunem în public. Când ești într-o familie, nu vrei să se afle chiar toate lucrurile. Nu ținem lucrurile sub preș, dar pur și simplu nu le expunem. Mergem înainte. Domnul Rădoi și-a câștigat autoritatea, are susținerea noastră în totalitate

Domnul Cârțu a vorbit fără să fie întrebat. Glumesc, avem o relație specială cu domnul Cârțu. Am avut o discuție (n.r. - în interiorul clubului), iar lucrurile sunt clare. Au fost deficiențe de comunicare (n.r. - despre refuzul lui Rădoi de a-i răspunde la telefon lui Cârțu). Domnul Rădoi nu folosește telefonul atunci când antrenează, nu vorbește nici cu familia, e extrem de dedicat meseriei pe care o face 24 din 24 de ore. 

Îl apreciez și țin la el, pur și simplu. Nu este o ruptură. Suntem în Oltenia, suntem vulcanici”, a spus Mihai Rotaru, la Pro Arena. 

Jucătorii sunt profesioniști, trebuie să înțeleagă situația, să muncească mai mult, să-și asume mai mult lucrurile. Ivan e un jucător matur, a fost în primii trei jucători ai României în sezonul trecut, trebuie să-l sprijinim, dar fără să-l protejăm sau să ținem pe cineva în puf. 

În acest moment, el trebuie să respecte decizia antrenorului și să devină mult mai puternic. Îi prelungisem contractul pe 5 ani, așteptam momentul pentru a anunța acest lucru.

- Mihai Rotaru, acționar Universitatea Craiova

Despre reacția lui Cârțu la adresa lui Rădoi a scris și Cristian Geambașu: 

13 cuvinte. Șterse
editorial
13 cuvinte. Șterse

VIDEO Ciprian Marica, despre ieșirea lui Mirel Rădoi: „Încearcă să transmită o lecție”

Citește și alte știri despre Universitatea Craiova: 

EXCLUSIV Nu e prima dată când Andrei Ivan o comite » Și Edi Iordănescu a pățit-o cu atacantul oltean!

UPDATE Verdict crunt pentru căpitanul Craiovei, Nicușor Bancu, după accidentarea din meciul cu Rapid + Cât va sta departe de gazon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
iuflo
iuflo  •  16 Noiembrie 2022, 11:43

mereu se vorbeste ca unversitatea este un club unde se lucreaza in conditii si pe model european!! de acord doar ca rotaru face cateva greseli.... s-a inconjurat de olteni "monstrii sacri" in ale fotbalului in frunte cu cartu ce pare inradacinat pe veci in club!!! sustin ca la craiova un antrenor gen alesanco de acu ceva vreme si un conducator cu experienta in fotbalul european gen craioveanu ar aduce multe beneficii.... insa rotaru nu vrea, nu e sfatuit sau nu se vrea sa priveasca unde trebuie.... sunt ignorate succesele lui petrescu la cluj in privinta disciplinei in club si la jucatori si sigur si la ....impresari!!! e ignorat succesul lui hagi care inca strange copii din toata tara la academia lui din care scoate talente si bani frumosi!!!! iar craiova e plina de juniori de valoare!!! rotaru ignora oare?? sistemul aceluiasi hagi care nu se inconjoara de corifei expirati ci conduce alaturi de popescu avand rezultate superioare comparativ cu toate cluburile in descoperirea de jucatori romani si performantele lor.....de ce nu e gh popescu la craiova ca e oltean..original?!?? cam astea ar lipsi universitatii pentru titlu si performante in europa!!!

Alex1965
Alex1965  •  16 Noiembrie 2022, 07:07

Cartu ar trebui sa plece inante de a fi dat afara,ia cam trecut vremea numai ca el nu vede asta sau nu vrea sa vada.In curand va pleca dar pe usa din dos.Rotaru si-a dat seama de valoarea lui *** de aceea la adus pe Mirel si ia dat mana libera.In curand se va forta plecarea lui ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

eunescu09
eunescu09  •  15 Noiembrie 2022, 22:07

99% dintre cei care au comentat acest subiect, toți suporteri ai U Craiova, sunt furioși pe demersul lui Sorin Cartu de subminare a autorității antrenorului iar Mihai Rotaru ar trebui sa mediteze la asta. Iar dacă situații similare au fost și în relație cu alți foști antrenori ai Universității Craiova atunci problema este deosebit de grava. Și l-aș invita pe patronul clubului sa analizeze atent spusele lui Cartu care se referea, ironic, la Radoi "dacă vrea sa fie jupan în vestiar". Cine altcineva, domnule Rotaru, ar trebui sa fie "jupan" în vestiar, dacă nu antrenorul? Ce mizerii ascund culisele legate de Cârțu?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează