FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

A1, deja subordonat! Noul antrenor de la FCSB a pierdut posesia din start: Gigi 84% - Teja 16%

Articol de - Publicat vineri, 28 decembrie 2018 11:11

La conferinţa în care a fost instalat, antrenorul Mihai Teja s-a simţit stingher şi a vorbit de peste 5 ori mai puţin decât patronul Gigi Becali.

"Să vă spun de ce l-am ales pe Mihai. Stoichiță m-a influențat, am văzut la televizor că a spus că Teja e antrenor de posesie. I-am cerut părerea și lui Hagi și mi-a spus: «Gigi, e antrenor de posesie!». Exact ce voiam. De-asta l-am ales pe Mihai".

Teja stă cuminte pe scaunul din stânga lui Gigi Becali, în una din încăperile palatului din Aleea Alexandru. Îl ascultă pe patron şi dă senzaţia că se abţine să nu râdă de ceea ce spune uneori acesta.

Conferinţa a durat ceva mai puţin de o oră. Iar Teja, adus să facă din FCSB o formație de posesie, a pierdut posesia încă din ziua în care a fost instalat.

A vorbit de peste 5 ori mai puţin decât Becali. Mai precis, din cele 55 de minute, finanțatorul a vorbit aproape 46 de minute şi jumătate. Antrenorul a deschis gura restul de 8 minute şi jumătate, iar "cifrele" acestui "meci" inedit sunt zdrobitoare: 84% Becali versus 16% Teja.

În urmă cu un deceniu, la fel s-a întâmplat şi la prezentarea lui Dorinel Munteanu...

GSP a calculat şi atunci care a fost posesia declaraţiilor, iar Gigi a dominat autoritar: 82% la 18%. Becali a vorbit 32 de minute, iar tehnicianul abia a strâns 7 minute.

... şi a plecat după 50 de zile

Mandatul lui Dorinel a fost unul dintre cele mai scurte la FCSB. A fost instalat pe 27 octombrie 2008, iar pe 15 decembrie era demis din funcţie. A rezistat numai 50 de zile. 

Citește și:

AICI ai toate declarațiile din conferința de presă de ieri!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (18)
1088860087798558
Dan Dondos  •  31 Decembrie 2018, 03:35

Cu mare dezamagire vreau sa spun ca site-urile de stiri sportive din Romania sunt o mare gluma si sunt departe de a oferi niste stiri adevarate! Cand intri pe site-uri ca digi, gsp sau prosport...sa nu mai vorbim de sport.ro zici ca intri pe site la cancan! Tot site-ul gsp-ului este plin de stiri despre Gigi Becali care parca a ajuns sa fie un dictator al fotbalului romanesc! Toate prostiile pe care le *** ala le puneti pe site si le faceti stiri! Chiar sa nu ai despre ce sa vorbesti din toata lumea asta mare a sportului...? Nu ca ar conta pentru gsp.ro dar eu unul prefer sa citesc de pe site-uri internationale decat sa vad numai poze cu Becali pe site si articole despre posesia dintr-o *** verbala!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  30 Decembrie 2018, 16:36

Uitati-va la Teja ce coloana vertebrala incovoiata are! Tipic unei *** constiente de ceea ce urmeaza! Sincer i-l compatimesc!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1260234347346768
Ioan Trisi  •  30 Decembrie 2018, 16:32

Mai ziaristii lui jiji,dar voi scrieti cate unu-doua articole pe zi si alea cu jiji, ca ma uit pe 5-6 pagini si citesc cam ce am citit si ieri,si alaltaieri,doar mai bagati cate o gogonata si cam atat. Noroc ca e on-line,ca daca era sa cumpar ziarul,nici batut nu o faceam! Nu ca e scump,dar nici sa dau banii degeaba!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează