FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI - CS U CRAIOVA

Abandonează Sorinaccio? Cîrțu vrea să renunțe din cauza rezultatelor înregistrate în acest sezon

Articol de - Publicat luni, 17 august 2015 00:00

Sorin Cârțu ar putea să o părăsească pe CS U în această săptămînă din cauza lipsei de rezultate din acest început de campionat.

Cele șase puncte luate în primele șapte etape sînt nemulțumitoare pentru echipa olteană, iar directorul tehnic nu și-ar dori să mai continue în fruntea juveților. Ultimul semn în ceea ce privește intențiile lui Cârțu e faptul că acesta a venit separat de echipă la remiza de la Timișoara, de sîmbătă, scor 1-1, potrivit DigiSport.

Intenția tehnicianului de a pleca de la echipă s-a cristalizat după înfrîngerea de acasă cu Viitorul, 1-2, din etapa a șasea. Apropiații lui Cârțu spun că nici măcar în cazul unei victorii în meciul cu Timișoara, antrenorul nu și-ar fi schimbat planul.

Sorin Cârțu, 59 de ani, va negocia în aceste zile cu oamenii din conducerea clubului pentru a stabili condițiile unei despărțiri amiabile. În cazul în care Sorinaccio va pleca, Emil Săndoi ar rămîne la echipă pînă cînd oficialii formației alb-albastre ar găsi o soluție pentru bancă.

Conform sursei citate, cei doi ar fi cerut cîte 150.000 de euro în vară pentru a pleca de la echipă, lucru neacceptat de oamenii cu putere de decizie din club.

Găuri în apărare

Oltenii nu s-au putut baza pe fundașii centrali Kay și Apostol Popov din cauza unor accidentări, iar cu puțin timp înaintea fluierului de start, Izvoranu s-a simțit rău din cauza unei indigestii. În aceste condiții, Emil Săndoi a fost nevoit să îl trimită în centrul devensivei pe fundașul dreapta Andrei Dumitraș. Craiovenii au jucat cu trei apărători de bandă în linia de fund: Sebastian Achim, Andrei Dumitraș și Bogdan Vătăjelu.

"De la unii aștept mult mai mult"

Dan Alexa a fost încîntat de noul venit la echipă, Marius Croitoru, însă a fost dezamăgit de alți jucători. "De la unii aștept mult mai mult. Sînt foarte nemulțumit de rezultat. De Elek sînt mulțumit în atac. Jucătorii care au intrat, Luchin, Croitoru, au evoluat bine. Am jucători cu experiență, e foarte important să nu disperăm. Am avut momente foarte bune cu echipe de top. Este o problemă mentală peste care trebuie să trecem", a declarat tehnicianul ardelenilor.

1 victorie,3 egaluri și 3 înfrîngeri a bifat CS U în acest start de sezon

5 golurimarcate și 6 primite are echipa lui Cârțu în cele 7 etape

 "Este un punct muncit. Prima repriză modestă, dar în final am fost peste adversar. O remiză pentru moral și clasament"
Emil Săndoi, antrenor CS U Craiova

"Pînă la urmă, am mai adunat un punct în clasament. Nu este tensiune în vestiar, sîntem un grup unit. Este mulțumitor la cum s-a jucat, dar ne doream mai mult"
Alexandru Mateiu, mijlocaș CS U Craiova

"Bine că nu am pierdut. La golul lor am crezut că e ofsaid și d-aia m-am îndreptat spre arbitri. Nimănui nu-i convine situația în care sîntem, trebuie să strîngem rîndurile și să ne revenim"
Cristian Bălgrădean, portar CS U Craiova

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
rfvtgb
rfvtgb  •  18 August 2015, 21:29

Cel mai bun comentariu Subscriu 100%

114908425527071
Jane Popa  •  17 August 2015, 18:46

Daca bat FCSB trebuie sa ramana...

valu4ever
valu4ever  •  17 August 2015, 15:41

doua cazaturi de antrenori! auzi sa le mai dai si bani ....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează