FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Abel Moreno: "Nici una dintre promisiunile pe care mi le-au făcut cei de la Steaua nu s-a concretizat" :X

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 iunie 2009 00:00

Fostul mijlocaş al Stelei, Abel Moreno, spune că promisiunile pe care i le-au făcut conducătorii din Ghencea în momentul semnării contractului nu au fost respectate şi mărturiseşte că transferul la Xerez a fost una dintre cele mai bune decizii pe care le-a luat în cariera sa.

"Am avut şansa de a evolua în Liga Campionilor, dar la Steaua lucrurile nu au mers foarte bine. Promisiunile pe care cei de acolo mi le-au făcut atunci cînd am semnat, nu s-au concretizat niciodată. Îmi pare rău că a ieşit aşa, dar nu mai am cum să dau timpul înapoi, e prea tîrziu acum.

Mă bucur că am ajuns la Xerez, am reuşit să promovăm, iar asta are cum să nu te bucure. Cred în acest proiect, m-am simţit mereu parte din el. Sper ca stadionul să fie plin la toate jocurile pe care le vom disputa în Primera, ajutorul suporterilor e foarte important. Ne propunem salvarea de la retrogradare, orice alt lucru pe care îl obţonem nu poate fi considerat decît un bonus", a spus Abel pentru Europa Press.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (15)
 •  29 Iunie 2009, 00:07

A STAT DE POMANA LA STEAUA SI TOT EL E CU GURA MARE ! IA SA LE DAM NOI NISTE SUTURI UNDE LE MERITA LA VEDETELE ASTEA DE DOI LEI ADUSE DE MARII EXPERTI CA ADI ILIE AND CO. BINE CA AVEM ACUM O ECHIPA DE PROFESIONISTI LA CONDUCEREA TEHNICA A ECHIPEI, CA PREA AM CAZUT IN ULTIMII DOI ANI. CU BERGODI + ROSSI AVEM O SANSA REALA. LUPTA STEAUA !

 •  28 Iunie 2009, 23:34

ma c.a.c. in gura ta si a lui adi ilie

 •  28 Iunie 2009, 22:01

Voi vreti jucatori care sa joace excelent de prima data ,ceea ce e cam foarte putin probabil ,deoarece trebuie sa se acomodeze cu echipa ,sa se stie ce ce se vrea de la ei si mai ales ,acei fotbalisti trebuie sa stie sa se hraneasca sa aiba energie sa joace un meci la intensitate maxima si inainte sa comentati voi cine e bun si cine nu ,mai duceti-va la un meci pe stadion sa vedeti ca nu e asa usor cum pare la TV

Vezi toate comentariile (15)
Comentează