FOTBAL  »  LIGA 1  »  TRANSFER

Abia ce a ajuns la Astra şi deja vrea să plece: "Nu îmi doresc să stau foarte mult aici"

Articol de GSP - Publicat marti, 13 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 13 ianuarie 2015 12:58

Astra a plecat în această dimineaţă în primul cantonament al iernii în Antalya, iar alături de băieţii lui Oleg Protasov s-a aflat şi noul transfer al giurgiuvenilor, Claudiu Bumba.

Mijlocaşul de 21 de ani venit de la ASA Tîrgiu Mureş consideră ca fiind o rampă de lansare transferul său la Astra şi deja e cu gîndul la un transfer în străinătate.

"Era nevoie să schimb ceva, să ajung la un club cu pretenţii mai mari decît cei de la Tîrgu Mureş şi mă bucur că am ajuns aici. Probabil că Astra m-a dorit mult mai mult decît Dinamo. Dacă Dinamo avea o ofertă mult mai bună, probabil că echipa m-ar fi lăsat să plec în «Ştefan Cel Mare».

Vreau să mă adaptez repede, să mă integrez bine şi să termin cu echipa în primele două poziţii şi să ajungem într-o cupă europeană. Înainte să vin la Astra, eu m-am sfătuit cu unii jucători, dar oricum îmi doream să ajung la un club puternic.

Orice fotbalist îşi doreşte să joace în străinătate, dar pentru mine Astra este o rampă de lansare în carieră şi nu îmi doresc să stau foarte mult aici", a declarat Claudiu Bumba, la plecarea spre Antalya.

Playtech: Anamaria Prodan îl face praf pe Reghe: Nu mai are ce căuta lângă noi. Îmi e greaţă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează